Τα νέα αρώματα για τον Χειμώνα θα σε μεθύσουν και θα σου ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα

Τα νέα αρώματα για τον Χειμώνα θα σε μεθύσουν και θα σου ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα

Ανακάλυψε τις νέες αρωματικές δημιουργίες που θα σε ταξιδέψουν και θα γεμίσουν τις μέρες και τις νύχτες σου με αισθησιασμό

Τα αρώματα που κυριαρχούν στην εποχή και κατακτούν τις καρδιές συνδυάζουν μια αίσθηση αναζωογόνησης με μια δόση αισθησιασμού. Επιλέξτε συνθέσεις, συστατικά και ιδιαίτερες μίξεις λουλουδιών και εσπεριδοειδών, που αναδεικνύουν στιγμές και εκφράζουν συναισθήματα.

La Nuit Tresor Musc Diamant Eau de Parfum copy copy

Lancôme, La Nuit Trésor Musc Diamant Eau de Parfum
Mια ολοκαίνουργια άφιξη που θα συζητηθεί για τη σύνθεση και τη σύλληψη της ιδέας. Τρείς κορυφαίοι αρωματοποιοί μαζί (Christophe Raynaud, Amandine Clerc-Marie και Honorine Blanc) σε μια μοναδική συνεργασία, δημιουργούν μια δελεαστική καρδιά ενός αποστάγματος τριαντάφυλλου, που μπλέκει τη μαγεία και το πάθος του με τον υπέρμετρο πλούτο του μόσχου, ενώ η φρέζια και η βανίλια συνδυάζονται για να αφήσουν μια μυστηριώδη οικειότητα κι έναν μεγαλειώδη ερωτισμό σε κάθε γυναίκα που το επιλέγει.

Si Passione Eau de Parfum copy

Giorgio Armani, Sì Passione Eau de Parfum
Μια χειραφετημένη κι εκφραστική δήλωση, αυτό είναι το συγκεκριμένο συναρπαστικό άρωμα. Δυναμικό κι υπέροχα αυθάδικο. Ένα ασυμβίβαστο άρωμα για κάθε γυναίκα που τολμά να πει ναι στα θέλω της. Το άρωμα αυτό αποτελεί αναμφισβήτητα μια επανάσταση, καθώς όπως έχει πει χαρακτηριστικά κι ο ίδιος ο Giorgio Armani γι’ αυτό: "έχει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό χάρης, δύναμης και ανεξαρτησίας του πνεύματος". Στην ιδιαίτερη κι ενδιαφέρουσα σύνθεσή του βρίσκει κανείς νέκταρ μαύρου φραγκοστάφυλου σε συνδυασμό με αχλάδι, έντονη βανίλια με άνθη τριαντάφυλλου, ηλιοτρόπιου και γιασεμιού, αλλά και νότες musk σ’ ένα ωραίο μπλέξιμο με κέδρο και λευκά ξύλα. Αυτό το άρωμα τονίζει ξεκάθαρα κάθε παθιασμένο συναίσθημα.

Black Opium Eau de Toilette copy

YSL, Black Opium Eau de Toilette
Η γυναίκα που επιλέγει αυτή την ακαταμάχητη εσάνς ξεχωρίζει για το αισθησιασμό και τη φρεσκάδα της μαζί. Ο εθιστικός μαύρος καφές που διαποτίζεται με την αναζωογονητική ενέργεια και λάμψη του αχλαδιού, υμνώντας την παρορμητικότητα και το αναπάντεχο. Μια αρωματική υπογραφή που έχει δουλευτεί από έμπειρους αρωματοποιούς με σκοπό να ξαφνιάζει κάθε θηλυκό που επιλέγει να φορά στην καθημερινότητα ένα άρωμα τόσο αισθαντικό σαν αυτό. Το πικραμύγδαλο σε συνδυασμό με το γιασεμί και το πατσουλί κάνει την όλη συμφωνία ακόμη πιο αναπάντεχη.

Mon Bloom of Rose Eau de Toilette copy

Guerlain, Mon Bloom of Rose Eau de Toilette
Aυτό το άρωμα είναι ένα manifesto απόλυτης θηλυκότητας. Ένα εξαιρετικά φρέσκο, αλλά ζωηρό άρωμα, ένα πλούσιο μπουκέτο λουλουδιών, με το τριαντάφυλλο να κυριαρχεί και να αφήνει το στίγμα του και το γιασεμί να μαρτυρά την υπόληψή του. Η ιδιαιτερότητά του ωστσόσο είναι στο ότι αναμειγνύει με μαεστρία λεβάντα με μανταρίνι, βανίλια και φραγκοστάφυλλο, μήλο και white musks για να αφήσει στο τέλος μία υπέροχη αίσθηση αναζωογόνησης. Ένα άρωμα τόσο θελκτικό, που τα λέει όλα από το πρώτο λεπτό της εφαρμογής του στην επιδερμίδα.

Dior Joy Eau de Parfum copy

Dior, Joy Eau de Parfum
Mία πολύ αυθόρμητη και αισιόδοξη παρουσία, που μαγεύει τις αισθήσεις, χωρίς να αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για το πόση ομορφιά δίνει στο άγγιγμα. Ένα πολύ φρέσκο άρωμα, που γεννήθηκε κυριολεκτικά μέσα από την λέξη joy, που σημαίνει χαρά. Το τριαντάφυλλο, τόσο σε μορφή εκχυλίσματος όσο και σε μορφή absolute, καθώς και το γιασεμί, αναμειγνύονται με χυμώδη φρούτα δημιουργώντας ένα αληθινά ζωηρό χαμόγελο. Είναι ένα υπέροχο άρωμα, απολαυστικά απαλό σαν χάδι κι έχει μια πουδρένια ανάσα, ενώ κάνει όποια το φορά πιο τρυφερή κι ονειροπόλα.

Michael Kors Eau De Parfum copy

Michael Kors, Eau De Parfum
H γυναίκα που επιλέγει ένα «γκουρμέ» άρωμα σαν αυτό με περγαμόντο, ροζ πιπέρι, γάλα αμυγδάλου, δίανθο και σανδαλόξυλο, δεν μπορεί παρά να είναι σαγηνευτική και με αυτοπεποίθηση. Είναι ένα βαθιά ρομαντικό και μαγευτικό άρωμα, εμπνευσμένο από το απροσδόκητο, που εστιάζει στην περιπέτεια και στην περιέργεια. Όποια το φοράει ξεχωρίζει για το πάθος της, αλλά και για την εμπιστοσύνη στον εαυτό της.

Orchid Soleil Eau de Parfum copy

Tom Ford, Orchid Soleil Eau de Parfum
Λαμπερό και αισθησιακό, αυτό το πολύ ιδιαίτερο και συναρπαστικό γυναικείο άρωμα αιχμαλωτίζει τη σαγηνευτική θέρμη και την λάμψη του γυμνού δέρματος. Το ειδυλλιακό σκηνικό που του ταιριάζει είναι μία παραδεισένια και μαγευτική αμμουδιά με τις ακτίνες του ήλιου να χαιδεύουν το σώμα. Μια αριστουργηματική αρωματική συμφωνία με ροζ πιπέρι, κυπαρίσσι, κάστανο, σαντιγύ και ορχιδέα. Τόσο εκπλεπτυσμένο και σέξι ταυτόχρονα, που προκαλεί δυνατά συναισθηματικά πάθη.

Wood Sage Sea Salt Eau De Cologne copy

Jo Malone, Wood Sage & Sea Salt Eau De Cologne
Αν φέρει κανείς μπροστά του λίγο φρέσκο αέρα με μια τζούρα από θαλασσινό αλάτι, τότε θα αισθανθεί με μιας αυτή την τονωτική αίσθηση του συγκεκριμένου eau de cologne, που ξεχωρίζει για το συνδυασμό και την ενέργειά του όλη. Σε συνδυασμό με φύκια, γκρειπφρουτ και φασκόμηλο, αυτή η πολύ ιδιαίτερη δημιουργία αφήνει αναμφισβήτητα την υπογραφή της σ’ όποια επιλέξει να συνοδεύσει στιγμές και συναισθήματα.