Όσκαρ 2019: Η Charlize Theron έκοψε τα μαλλιά της λίγες ώρες πριν περπατήσει το κόκκινο χαλί

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Όσκαρ 2019: Η Charlize Theron έκοψε τα μαλλιά της λίγες ώρες πριν περπατήσει το κόκκινο χαλί

Το νέο της καρέ μας εντυπωσίασε όσο και η πλάτη του φορέματός της

Η Charlize Theron ήταν η αγαπημένη μας σταρ από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ και όχι, δεν το λέμε εξαιτίας της εξώπλατης Dior τουαλέτας της. Η Charlize μας αιφνιδίασε με ένα πολύ σκούρο καστανό και ένα πολύ κοντό καρέ δια χειρός Adir Abergel. Για ώρα βλέπαμε τις αναρτήσεις του hair stylist (αν δεν τον ακολουθείς να τον ακολουθήσεις ΤΩΡΑ) με τη μυστηριώδη γυναίκα που κουρευόταν αλλά δεν καταλαβαίναμε. Όταν πια αποκαλύφθηκε ποια είναι τσιρίξαμε!


https://www.instagram.com/p/BuSJ_tEBJ57/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Όπως εξήγησε ο κομμωτής στην ανάρτησή του, είχαν βάψει τα μαλλιά της Charlize σκούρα καστανά την προηγούμενη εβδομάδα και αποφάσισαν να κόψουν το πολύ κοντό καρέ λίγο πριν η καλλονή περπατήσει στο κόκκινο χαλί. Είναι το πιο hot κούρεμα αυτή τη στιγμή και στο συγκεκριμένο πρόσωπο ταιριάζει μοναδικά. Όσο για το χρώμα… είχαμε να δούμε την Charlize με σκούρα μαλλιά πολύ καιρό και η αλλαγή ήταν πολύ ευπρόσδεκτη.


https://www.instagram.com/p/BuSLqyyhg6f/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Κάτι ακόμα που μας ενθουσίασε όμως, ήταν το κόκκινο κραγιόν της! Όλες οι ηθοποιοί φέτος, προτίμησαν ροδαλές και nude αποχρώσεις για τα χείλη τους και το φλογερό κραγιόν της Charlize έκανε τη διαφορά. Έδωσε λίγο χρώμα στην κατά τα άλλα μουντή τελετή και εκτόξευσε την Charlize Theron sτο νούμερο ένα της λίστας με τις αγαπημένες μας εμφανίσεις!