H Lady Gaga μπορεί να φόρεσε ένα κολιέ αμύθητης αξίας αλλά το μανικιούρ της κόστιζε 9,99€

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H Lady Gaga μπορεί να φόρεσε ένα κολιέ αμύθητης αξίας αλλά το μανικιούρ της κόστιζε 9,99€

Και ήταν γεμάτο… μυστικά!

Μία μέρα πέρασε από τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ και ακόμα συζητάμε για το τραγούδι της Lady Gaga με τον Bradley Cooper αλλά και για τη σχέση τους! Η ερμηνεία τους μας έμεινε αξέχαστη και θα τη συζητάμε για καιρό αλλά η Lady Gaga μας έδωσε «τροφή» και για άλλες συζητήσεις όπως για παράδειγμα το κολιέ αμύθητης αξίας που φόρεσε στο κόκκινο χαλί. Είναι το ίδιο που φορούσε η Audrey Hepburn στα πόστερ του Breakfast at Tiffany’s και κοστίζει 30 εκατομμύρια! Αυτό το κολιέ και την Alexander McQueen τουαλέτα της λοιπόν, αποφάσισε να συνοδεύσει με ένα μανικιούρ που κοστίζει 9,99€ αποδεικνύοντας πως παραμένει φίλη μας!

12

Το ροδαλό-nude βερνίκι που χρησιμοποίησε και ήταν κρυμένο κάτω από τα γάντια της στο κόκκινο χαλί, ήταν το Stirring Secrets της Essie και, αν μας ρωτάς, έχει το τέλειο όνομα δεδομένης της ατμόσφαιρας της βραδιάς (κλείνουμε το μάτι πονηρά)!

essie essie nagellak stirring secrets

Το συγκεκριμένο χρώμα μας αρέσει πολύ γιατί βρίσκουμε πως είναι τόσο μπεζ όσο πρέπει, τόσο ροδαλό όσο πρέπει, τόσο διακριτικό και άτονο ώστε να συνοδεύσει μία τέτοια εμφάνιση!