Αυτά τα 5 beauty brands ανήκουν σε γυναίκες

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά τα 5 beauty brands ανήκουν σε γυναίκες

5 γυναίκες που αλλάζουν τα δεδομένα στον κόσμο της ομορφιάς

Οι γυναίκες είναι η μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη της βιομηχανίας της ομορφιάς και τα χρήματα που ξοδεύουμε για την ομορφιά μας είναι άπειρα. Παρ’ όλα αυτά δεν είμαστε εμείς που…κάνουμε κουμάντο. Οι CEOs και οι directors των μεγάλων κολοσσών της ομορφιάς είναι πάντοτε άντρες αλλά τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Υπάρχουν γυναίκες που όχι απλά καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις στη βιομηχανία αλλά δημιουργούν δικά του brands με τεράστια επιτυχία! Με αφορμή λοιπόν την ημέρα της γυναίκας, θα μιλήσουμε για 5 από αυτές!

Emily Weiss

Emily Weiss – Glossier
Όσο ακόμη ήταν βοηθός σε μεγάλο περιοδικό, η Emily ξεκίνησε το δικό της blog με όνομα Into the Gloss. Το blog είχε πραγματικά τεράστια επιτυχία και λίγο καιρό μετά, η Emily λάνσαρε τη δική της σειρά μακιγιάζ και περιποίησης που η οποία έγινε νούμερο ένα μέσα σε μερικές εβδομάδες. Ήταν ένα απλό κορίτσι με αγάπη για την ομορφιά που ονειρεύτηκε και πέτυχε τους στόχους της!

Anastasia Soare

Anastasia Soare – Anastasia Beverly Hills
Ήταν η πρώτη που έκανε τα φρύδια τάση αφού περιποιούταν στο κατάστημά της όλη την ελίτ του Beverly Hills. Το 2000 λάνσαρε τη δική της σειρά μακιγιάζ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Η Anastasia άλλαξε τον τρόπο που περιποιούμαστε τα φρύδια μας για πάντα!

Huda Kattan

Huda Kattan – Huda Beauty
Ξεκίνησε σαν makeup artist- blogger-instagrammer και κατέληξε να κατακτά τον κόσμο της ομορφιάς. Η Huda μάζεψε εκατομμύρια fοllowers στο Instagram και μετέτρεψε το προφίλ της στα social media σε επιχείρηση εκατομμυρίων. Παρέμεινε όμως προσιτή και υπέροχη όπως όταν ξεκίνησε και γι’ αυτό εμείς τη λατρεύουμε.

Kat Von D

Kat Von D – Kat Von D Beauty
Η goth Kat είναι η tattoo artist που πιστεύει στην διαφορετικότητα και στον σεβασμό της έκφρασης. Γι’ αυτό δημιούργησε την πιο ιδιαίτερη σειρά μακιγιάζ που είναι 100% cruelty free και vegan και εμπνέει όλα τα διαφορετικά κορίτσια εκεί έξω να αγαπήσουν τον εαυτό τους λίγο περισσότερο.

Rihanna

Rihanna – Fenty Beauty
Το pop icon παρατήρησε πως η αγορά έχει ένα τεράστιο κενό όσον αφορά τις αποχρώσεις για κάθε επιδερμίδα και το εκμεταλλεύτηκε. Δημιούργησε μία σειρά όπου οι γυναίκες μπορούν να βρουν το χρώμα τους ανεξάρτητα με την επιδερμίδα τους και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.