Αυτή η super βιταμίνη είναι το next big thing στην περιποίηση προσώπου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτή η super βιταμίνη είναι το next big thing στην περιποίηση προσώπου

Διάβασε γιατί πρέπει να τη βάλεις στην καθημερινή σου περιποίηση αλλά και πως

Η σύγχρονη εποχή έχει τεράστιες επιπτώσεις στην επιδερμίδα και τον οργανισμό μας και αυτό διαγράφεται καθημερινά στο πρόσωπό μας. Το stress εμφανίζεται με τη μορφή μαύρων κύκλων, η έκθεση στον ήλιο αφήνει πραγματικά σημάδια στο δέρμα μας, το μπλε φως από τις ηλεκτρονικές συσκευές διαταράσσει τις λειτουργίες ανανέωσης της επιδερμίδας μας και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος που επιταχύνει τη γήρανση του δέρματος. Η ζωή μας είναι πλέον πολύπλοκη αλλά η φροντίδα της επιδερμίδας μας δεν χρειάζεται να είναι. Βλέπεις, παρ᾽όλο που υπάρχουν δεκάδες συστατικά με ονομασίες βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας, το πιο απλό συστατικό είναι εκείνο που μπορεί να κάνει πραγματική διαφορά. Έλα λοιπόν να μιλήσουμε για τη βιταμίνη C και συγκεκριμένα για την Super Vitamin C.



Η βιταμίνη C –όπως ίσως ξέρεις- είναι ευεργετική για μία πληθώρα λόγων. Είναι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό που τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και «θωρακίζει» τον οργανισμό μας ενώ παράλληλα, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και την ανανέωση των ιστών. Αυτά από μόνα τους είναι αρκετά για να αρχίσεις να παίρνεις καθημερινά τις βιταμίνες σου (ή να πίνεις την πορτοκαλάδα σου) όμως δεν είναι τα μόνα που μπορεί να κάνει για εσένα αυτό το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό. Η βιταμίνη C μπορεί να σου χαρίσει επιδερμίδα πιο λαμπερή και υγιή, μπορεί να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες και να προστατεύσει το δέρμα σου από τα σημάδια της γήρανσης που προκαλούνται εξαιτίας των ξέφρενων ρυθμών της ζωής σου και από τις εξωτερικές επιθέσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις. Ωστόσο, ελάχιστη από τη βιταμίνη C που λαμβάνεις από τη διατροφή σου φτάνει στο δέρμα. Κάπου εδώ έρχονται τα προϊόντα περιποίησης για να σου την παρέχουν όμως ξανά, προκύπτει ένα μεγάλο θέμα. Βλέπεις, η αστάθεια της βιταμίνης C είναι παροιμιώδης…



Πρόκειται για ένα συστατικό που οξειδώνεται όταν έρχεται σε επαφή με άλλα συστατικά, με το φως, ακόμα και με τον αέρα και μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε κάποιο προϊόν που να μπορεί να σου παρέχει τα οφέλη της βιταμίνης C στο 100%. Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει γιατί υπάρχει η Super Vitamin C και μας έρχεται απευθείας από τα εργαστήρια της KORRES. Η Super Vitamin C είναι μία ελαιοδιαλυτή σταθεροποιημένη μορφή βιταμίνης C που καταγράφει αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση από την αρχική μορφή της βιταμίνης C. Η Super Vitamin C μετατρέπεται σε καθαρή βιταμίνη C όταν απορροφηθεί από το δέρμα - χαρακτηριστικό που τη διαφοροποιεί από οποιαδήποτε άλλη ασταθή μορφή βιταμίνης C. Έτσι μπορεί να προσφέρει το απόλυτο αποτέλεσμα λάμψης, καθώς φωτίζει την επιδερμίδα και βελτιώνει τον τόνο της. Που θα βρεις τώρα αυτή τη Super Vitamin C. Πολλά από τα προϊόντα της νέας σειράς Άγριο Τριαντάφυλλο της KORRES ενισχύθηκαν με αυτή αλλά ένα είναι το star προϊόν. Καλωσόρισε το Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης στην περιποίησή σου…

 Y9A5623

Το Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης αποτελείται (όπως λέει και το όνομά του) από δύο φάσεις. Τη ροζ ελαιώδη φάση που περιέχει 15% Super Vitamin C και 10% λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο και την υδατική, διάφανη φάση που περιέχει εκχύλισμα θαλάσσιου κρίνου, εκχύλισμα sea fern και προβιταμίνη B5. Όταν οι δύο φάσεις αναμειχθούν, δημιουργούν ένα πανίσχυρο ελιξίριο ομορφιάς που μπορεί να σου χαρίσει άμεσα λαμπερή επιδερμίδα (από την πρώτη εφαρμογή) και ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ πριν από το serum ή την ενυδατική σου κρέμα για μία Super beauty routine αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν προϊόν εντατικής φροντίδας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακινήσεις καλά το μπουκάλι για να αναμειχθούν οι φάσεις με τα πολύτιμα συστατικά και χάρισε στην επιδερμίδα σου ό, τι χρειάζεται για να λάμψει ξανά και να «θωρακιστεί»ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις.

 Y9A6071

Η δράση του Νέου Άγριου Τριαντάφυλλου Διφασικού Serum Λάμψης ενάντια στις κηλίδες είναι τόσο εντατική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά σαν επιπλέον φροντίδα πριν το Άγριο Τριαντάφυλλο Serum ή την κρέμα για να ενισχύσει τη δράση τους. 1-2 σταγόνες αρκούν για να μεταφέρουν αρκετή Super Vitamin C και δραστικά συστατικά λάμψης ώστε να απαλύνουν τις δυσχρωμίες και να δημιουργήσουν ένα ομοιόμορφο τονικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου.

 Y9A5620

Εναλλακτικά, αν το δέρμα σου εμφανίζει σημάδια κούρασης εξαιτίας του μπλε φωτός, του ανεπαρκή ύπνου, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης ή των αλλαγών σε εποχή και θερμοκρασία, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν φροντίδα για 4 εβδομάδες. Το Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης όμως έχει ακόμα μία genius χρήση! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από το μακιγιάζ σαν primer για να δημιουργηθεί μία τέλεια βάση. Απλά εφαρμόζεις με απαλό μασάζ μερικές σταγόνες πριν από το foundation και απολαμβάνεις το μεταξένιο αποτέλεσμα που ακτινοβολεί χωρίς φίλτρα!

 Y9A5444

Δεν μιλάμε λοιπόν πλέον για απλή βιταμίνη C. Η KORRES έφερε την απόλυτη καινοτομία στην περιποίηση της επιδερμίδας, την Super Vitamin C. Σταθεροποιώντας αυτό το βασικό συστατικό, η KORRES κατάφερε να κλείσει στην φόρμουλα του Νέου Άγριου Τριαντάφυλλου Διφασικού Serum Super Λάμψης όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες και να σου τις χαρίσει στο 100% για το απόλυτο αποτέλεσμα λάμψης που δεν χρειάζεται κανένα φίλτρο: #NoFilterShine! Η Super Vitamin C είναι λοιπόν το next big thing στην περιποίηση της επιδερμίδας και οφείλεις στον εαυτό σου να αναζητήσεις το Νέο Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Super Λάμψης (όπως και όλη τη νέα σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο) στα φαρμακεία σήμερα!