Beauty Alert! Η πρώτη κρέμα για selfies είναι γεγονός και εμείς… δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Beauty Alert! Η πρώτη κρέμα για selfies είναι γεγονός και εμείς… δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Σταμάτα ό,τι κάνεις διότι σου έχουμε τα πιο «hot» beauty-tech νέα της χρονιάς - ενδεχομένως και της δεκαετίας. Η πρώτη Selfie Cream είναι γεγονός και εμείς ετοιμαζόμαστε να τη δοκιμάσουμε!

Ναι, καλά διάβασες! Μετά την κάμερα τεχνητής νοημοσύνης AI για selfie στο κινητό HONOR 10 Lite, η HONOR καινοτομεί για ακόμα μία φορά σε παγκόσμιο επίπεδο και λανσάρει την πρώτη Selfie Cream, δηλαδή την πρώτη κρέμα προσώπου που θα σε κάνει να φαίνεσαι άψογη σε κάθε selfie φωτογραφία, χωρίς να χρειάζεσαι καν να χρησιμοποιήσεις φίλτρο!

Με την κίνησή του αυτή, το γνωστό smartphone brand με τις εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον πλανήτη κάνει ουσιαστικά ένα τεράστιο βήμα στον χώρο των καλλυντικών, ενθουσιάζοντας τους πάντες, τόσο αυτούς που ασχολούνται με τον κόσμο της ομορφιάς όσο εκείνους που λατρεύουν την τεχνολογία. Αρκεί απλώς να αναφέρουμε ότι από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση στα social media επικρατεί πανικός, ενώ οι beauty influencers ανά τον κόσμο δηλώνουν κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένες. Πώς θα μπορούσαν να μην είναι, άλλωστε, μαθαίνοντας αυτά τα νέα τα οποία, όπως αποδείχθηκε, η εταιρεία κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό εδώ και πολύ καιρό!

Η είδηση για το λανσάρισμα της πρώτης selfie κρέμας προσώπου αιφνιδίασε και εμάς αλλά η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε αρκετή δουλειά για να μας έρθει! Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το εκπληκτικό -και σίγουρα μοναδικό- αυτό tech καλλυντικό μας ήρθε έπειτα από έρευνες και δοκιμές που διήρκησαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια και αποτελεί μία παγκόσμια πατέντα στον χώρο της τεχνολογίας η οποία, μεταξύ άλλων καταργεί τα φίλτρα! Πράγματι, η καινοτομία αυτή υπόσχεται να σου δώσει HONOR αποτέλεσμα στην οθόνη του κινητού σου, όποια κι αν είναι η μάρκα του και μάλιστα χωρίς το παραμικρό φίλτρο!

selfie cream 2

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ελληνοαμερικανός Διευθυντής του Τομέα Ανάπτυξης Νέων Τεχνολογιών του M.I.T. Δρ. Peter Selfiedes, «η Selfie Cream της HONOR αποτελεί μία παγκόσμια πατέντα στον χώρο της τεχνολογίας». Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι το αποτέλεσμα μίας σειράς ερευνών και μελετών, οι οποίες κατάφεραν να δημιουργήσουν το απόλυτο tech καλλυντικό που χαρίζει αψεγάδιαστο φωτογραφικό αποτέλεσμα με έμφαση στην ανάδειξη των προσωπικών χαρακτηριστικών του καθενός, όπως ακριβώς δηλαδή και ένα κινητό HONOR».

Ο βραβευμένος επιστήμονας αναφέρθηκε, επίσης, και στα συστατικά της selfie κρέμας, αποκαλύπτοντας πως η επαναστατική της φόρμουλα περιέχει το σπάνιο φυτό Sapphire Blue που ευδοκιμεί στον τροπικό Αμαζόνιο, συστατικά από το φρούτο Midnight Black που θεωρείται το καινούριο superfood του δυτικού πολιτισμού, καθώς και αβγά από το σαρκοφάγο ψάρι selfiesteak το οποίο εντοπίζεται στα παράλια της Βομβάης! Ο συνδυασμός αυτός, λοιπόν, χαρίζει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή στο πρόσωπο!

Αν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου, σε ενημερώνουμε πως θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός για να πάρεις τη Selfie Cream στα χεράκια σου. Βλέπεις, το προϊόν αναμένεται να λανσαριστεί στην κινέζικη αγορά στα τέλη Μαΐου, ανήμερα της γιορτής του εθνικού ήρωα Choris Filtraki. Αν δεν τον γνωρίζεις, αρκεί να σε ενημερώσουμε πως είναι ο εθνικού ήρωα προστάτης των τεχνών και της καινοτομίας!

Εμείς, πάντως, θέλουμε να τη δοκιμάσουμε ASAP και είμαστε σίγουρες ότι θα αλλάξει όλα όσα ξέραμε για τις selfies!