Αυτά είναι τα δύο αντηλιακά που θα λατρέψεις φέτος το καλοκαίρι…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά είναι τα δύο αντηλιακά που θα λατρέψεις φέτος το καλοκαίρι…

Με την υπογραφή της αγαπημένης μας YouthLab.

Παρ’ όλο που ακόμα έξω έχει συννεφιά και περιστασιακές βροχές, το καλοκαίρι δεν είναι παρά μόνο μία ανάσα μακριά και θα πρέπει ήδη να ετοιμάζεσαι. Όχι, δεν μιλάμε για τη δίαιτα που κάνεις και για τα μαγιό που κοιτάζεις να αγοράσεις. Μιλάμε για τα αντηλιακά που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρεις για να απολαύσεις τον ήλιο με ασφάλεια. Για αυτά τα αντηλιακά θα σου μιλήσουμε σήμερα και συγκεκριμένα για δύο νέα από την αγαπημένη μας YouthLab. τα οποία ξέρουμε πως θα λατρέψεις! Έχουμε και λέμε…

POST ΙINSTA 1080 X 1080 NON TINTED BEACH

Daily Sunscreen Cream SPF 50
Το Daily Sunscreen Cream SPF 50 με την κρεμώδη υφή και τις φυσικές χρωστικές παρέχει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από τη UVA, UVB και IR υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ έχει αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση. Παράλληλα, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, αποτρέποντας τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ενώ ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Ιδανικό για το κανονικό / ξηρό δέρμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΟΦΕΛΗ

  • Υαλουρονικό Οξύ, ενυδατώνει και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος
  • Φωσφολιπίδια, για ενίσχυση του τόνου, της συνοχής και της πυκνότητας του δερματικού ιστού, αναδόμηση του φυσικού φραγμού προστασίας του δέρματος και περιορισμό της διαδερμικής απώλειας νερού
  • Βιταμίνη Ε, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος
  • Ευρέως Φάσματος Αντηλιακά Φίλτρα για υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία
  • Φυσικές χρωστικές, που προσαρμόζονται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, δίχως λευκά σημάδια
  • Άμεση απορροφητικότητα / Ευχάριστο άρωμα
  • Χωρίς Parabens & Γλουτένη / Μη φαγεσωρογόνο
POST INSTA WET SKIN LEAVES

Wet Skin Sun Protection Spf 50
Αντηλιακό ξηρό λάδι πολύ υψηλής προστασίας με ενεργοποιητή μαυρίσματος, ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, ιδανικό για τους λάτρεις του νερού και των σπορ. Μια αντηλιακή σύνθεση νέας τεχνολογίας που προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο δέρμα, ενώ διεγείρει τη φυσική βιολογική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΟΦΕΛΗ

  • Παρέχει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία με τα ευρέως φάσματος φίλτρα προστασίας από την UVA & UVB ακτινοβολία
  • Δίνει λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα με το β-καροτένιο, αντιοξειδωτικό φυτικής προέλευσης που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης.
  • Εφαρμόζεται σε βρεγμένη επιδερμίδα χάρη στην Τεχνολογία “Wet Skin Application” παρέχοντας σταθερή προστασία από τη UV ακτινοβολία σε οποιοδήποτε είδος εξωτερικής δραστηριότητας, είτε αυτή γίνεται στο νερό είτε συνεπάγεται εφίδρωση.
  • Αφήνει αίσθημα δροσιάς και απορροφάται αμέσως, δίχως να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει.
  • Έχει υπέροχο άρωμα από φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες καρπουζιού, τριαντάφυλλου και μανόλιας, θυμίζοντας καλοκαίρι!

Μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, δίχως parabens και γλουτένη.

Όλα τα αντηλιακά YouthLab. διανέμονται σε φαρμακεία και online φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα & στο e-shop της YOUTH LAB.: www.youthlab.com.