Γνωρίζετε για τη L’Oréal, ότι αν κάποιος εμφανίσει δυσανεξία, το προϊόν φτιάχνεται από την αρχή;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Γνωρίζετε για τη L’Oréal, ότι αν κάποιος εμφανίσει δυσανεξία, το προϊόν φτιάχνεται από την αρχή;

Αν έχετε απορίες και αμφιβολίες για τα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε, αν αναρωτιέστε για την αποτελεσματικότητά τους και την ασφάλειά σας, τότε διαβάστε όσα ακολουθούν.

Tης Μάνιας Μπούσμπουρα
Δημοσιογράφος, εξειδικευμένη σε θέματα ομορφιάς, εκδότρια του IQbeaute.com και Skincare Expert της L’Oréal Paris στην Ελλάδα

Εδώ και 20 χρόνια που εργάζομαι ως δημοσιογράφος εξειδικευμένη σε θέματα ομορφιάς, έχω συμπεράνει πως οι γυναίκες που χρησιμοποιούν καλλυντικά, σήμερα περισσότερο από ποτέ, ανησυχούν πρωτίστως για την ασφάλειά τους ενώ δυσπιστούν συχνά για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που κυκλοφορούν. Χαίρομαι, ομολογώ. Χαίρομαι που οι περισσότερες γυναίκες σήμερα ζητούν εγγυήσεις για να επιλέξουν ένα καλλυντικό. Θέλουν να νιώθουν ασφαλείς, να αισθάνονται πως επιλέγουν το καλύτερο και πως δεν πετούν τα χρήματά τους. Αντιθέτως, ανησυχώ όταν βλέπω κάποιες να χρησιμοποιούν χωρίς δεύτερη σκέψη προϊόντα αγνώστου προελεύσεως, χωρίς πιστοποιήσεις, έρευνες ή κλινικές μελέτες να εγγυώνται γι’ αυτά και τη σύνθεσή τους.

VISUEL AMPOULES REGLES BLANC 1 1

Ως δημοσιογράφος αλλά και ως Skincare Expert της L’Oréal Paris, βρέθηκα πολλές φορές στα εργαστήρια της L’Oréal στο Παρίσι, συνάντησα επιστήμονες και φυσικά είδα με τα μάτια μου και ρώτησα πολλά προτού σιγουρευτώ ότι η L’Oréal Paris είναι μια εταιρεία καλλυντικών που μπορείς να εμπιστεύεσαι. Μια εταιρεία που επενδύει στην επιστημονική έρευνα και δεσμεύεται για την ανοχή και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Γνωρίζεις ότι κατά τη διάρκεια των δοκιμών στα εργαστήρια L’Oréal, αν έστω και μια γυναίκα παρουσιάσει την παραμικρή δυσανεξία, το προϊόν φτιάχνεται από την αρχή;

Μοιάζει σχεδόν απίστευτο και όμως είναι αληθινό! Η ανοχή των προϊόντων της L’Oréal Paris αξιολογείται στο πλαίσιο δερματολογικών ελέγχων με τουλάχιστον 600 εφαρμογές ανά τύπο επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης και βάση ενός εξαιρετικά αυστηρού πρωτοκόλλου ασφαλείας. Έτσι, ελέγχεται πάρα πολύ καλά σε πάρα πολλά δέρματα και ενδεχόμενες δυσανεξίες πριν κυκλοφορήσει. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να μην νιώθουμε ασφαλείς όταν θα χρησιμοποιήσουμε τελικά ένα προϊόν L’Oréal Paris.

Γνωρίζετε τι κάνει την διαφορά σε μια κρέμα ώστε να λειτουργεί αντιρυτιδική και να μην είναι απλώς μια ενυδατική;

revitalift

Είναι μια κλασική ανησυχία που μου μεταφέρουν εδώ και χρόνια πολλές γυναίκες. Πράγματι, πέρα από την ενυδάτωση που μπορεί να παρέχει μια κρέμα, η δράση της στον τομέα της αντιγήρανσης δεν εξασφαλίζεται εύκολα. Συζητώντας με τη Δρ. Elisabeth Bouhadana, συμφωνήσαμε πως η ενυδάτωση είναι ένα βήμα απαραίτητο σε όλη τη διάρκεια της ζωής μιας γυναίκας, τη ρώτησα όμως από κει και πέρα τι γίνεται. Και απάντησε πως για να είναι σίγουρη μια γυναίκα ότι η αντιρυτιδική της δεν είναι απλώς μια ενυδατική, πρέπει να βεβαιωθεί ότι εμπεριέχει συστατικά ικανά να αναπληρώσουν τις ουσίες που χάνει το δέρμα της με την πάροδο του χρόνου – όπως το υαλουρονικό οξύ που αποκαθιστά τον όγκο, η προρετινόλη που συμβάλλει στη διατήρηση της δομής του δέρματος προσφέροντας σύσφιγξη ή το Pro-Xylane, ένα αποκλειστικό μόριο που αναπτύχθηκε από τη L’Oréal και είναι γνωστό για την ικανότητά του να διορθώνει τις ρυτίδες και να αναδομεί την επιφάνεια του δέρματος, πέραν άλλων συστατικών που η δράση τους εστιάζει κυρίως στην ενυδάτωση. Και συμπλήρωσε πως στη L’Oréal Paris φροντίζουν όχι μόνο να εμπεριέχονται αντιγηραντικά συστατικά, αλλά και να ενσωματώνονται στις βέλτιστες ποσότητες ώστε τα προϊόντα τους να είναι αποτελεσματικά.

Τελικά, αν θέλετε να είστε σίγουρες πως έχετε επιλέξει σωστή σειρά περιποίησης ακολουθήστε τέσσερις κανόνες!

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ

Μάρκες καλλυντικών και παραγωγούς με σταθερή και αποδεδειγμένη έρευνα και εμπειρογνωμοσύνη σε βάθος χρόνου.

ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ

Ότι η σύνθεση του προϊόντος περιέχει αντιγηραντικά συστατικά που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητά του.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

Μάρκες που αποδεικνύουν κλινικώς τα όσα ισχυρίζονται.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ
Τον δερματολόγο σας όταν αυτό είναι δυνατόν.