Λίγο πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές, τα must have προϊόντα για την τσάντα σου!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Λίγο πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές, τα must have προϊόντα για την τσάντα σου!

Είναι απολύτως απαραίτητα!

Όσο το σκέφτομαι τόσο δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ΠΟΣΟ κοντά είναι οι καλοκαιρινές μας διακοπές! Για πότε πέρασε έτσι ο καιρός και από την άνοιξη φτάσαμε στο καλοκαίρι, πραγματικά δεν ξέρω αλλά νιώθω πεταλούδες στο στομάχι από τη χαρά! Μπορούμε να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για την ξεκούραση και την ανεμελιά του καλοκαιριού και φυσικά να σκεφτόμαστε τι θα χρειαστεί να πάρουμε μαζί μας. Περίμενε! Δεν εννοώ τα μαγιό και τα σανδάλια. Εννοώ τα προϊόντα που σου είναι πραγματικά και απόλυτα απαραίτητα: Τα αντηλιακά.

artem beliaikin belart84 agcaIS4zkuA unsplash

Σήμερα θα μιλήσουμε, λοιπόν, για τα αντηλιακά και συγκεκριμένα, για εκείνα τα αντηλιακά που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου καθημερινά. Γιατί; Γιατί σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, το αντηλιακό πρέπει να το ανανεώνεις κάθε 2 ώρες τουλάχιστον, πρέπει να το φοράς ακόμα και στη σκιά, πρέπει να το βάζεις ακόμα και πριν την απογευματινή σου βόλτα (και τότε έχει ήλιο). Όπως και στα υπόλοιπα προϊόντα φροντίδας που επιλέγεις, έτσι και στη μεγάλη γκάμα των αντηλιακών που υπάρχουν στην αγορά, μπορείς να εντοπίσεις ΤΟ αντηλιακό με τα λιγότερα δραστικά συστατικά ΑΛΛΑ με τη μέγιστη ασφάλεια και αντηλιακή προστασία. Σύνθεση ΒΙΟ, ελαφριά υφή, πρακτική συσκευασία συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν τη σειρά A-Derma Protect που κερδίζει επάξια μία θέση στην τσάντα των διακοπών σου! Έχουμε και λέμε….

IMG 8516

Η πρότασή μου αφορά σε 2 προϊόντα και έχω πολύ συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους σου τα προτείνω.

Για εσένα που έχεις κανονικό-μικτό δέρμα και αναζητάς την πιο ανάλαφρη και δροσερή υφή, σου προτείνω το A-Derma Protect Fluide Invisible SPF 50+.

IMG 8517

Είναι απόλυτα διάφανο και ενυδατικό, ενώ απορροφάται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Seriously, το έχουμε χρονομετρήσει και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως είναι το αντηλιακό που απορροφάται σε χρόνο μηδέν από το δέρμα σου ενώ νιώθεις πως πραγματικά δεν έχεις φορέσει τίποτα. Το μοναδικό σου challenge θα είναι να θυμηθείς να το ανανεώσεις!

Για εσένα που έχεις λιπαρό δέρμα με τάση ακμής και σίγουρα αναζητάς το τέλειο ματ αποτέλεσμα, σου προτείνω το A-Derma Protect AC Fluide Matifiant SPF 50+.

IMG 8518

Από το όνομά του καταλαβαίνεις ότι είναι ΤΟ αντηλιακό που θα κάνει το δέρμα σου να μη γυαλίζει καθώς ενδείκνυται για επιδερμίδες με ατέλειες. Είναι μάλιστα το αντηλιακό που μπορείς να φοράς και στην πόλη κάτω από το μεικάπ σου γιατί, χάρη στη ματ υφή του, αποτελεί μία τέλεια βάση για το μακιγιάζ.

IMG 8519

Ξέρουμε πως μπορεί να μην είσαι single αλλά να έχεις μία όμορφη οικογένεια με την οποία θα πας μαζί διακοπές! Έχουμε κάτι και για εσένα ή μάλλον… για τον μικρό μας φίλο!

IMG 8544

Το A-Derma Protect Lait Kids SPF 50+ είναι ειδικά διαμορφωμένο για την αντηλιακή προστασία του μικρού σου θησαυρού. Προσέχοντας πάντα την ώρα που θα βγείτε μαζί στον ήλιο, το συγκεκριμένο παιδικό αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά από 6 μηνών και πάνω. Για την απόλυτη ασφάλεια, μην ξεχνάς τα απαραίτητα αξεσουάρ του όπως, καπελάκι, ειδικά ρούχα με αντηλιακό δείκτη και γυαλιά ηλίου!

Εάν λοιπόν είναι τόσο ασφαλές για το παιδί σου, σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου!

derek owens UuHw2HraJBs unsplash

Είτε λοιπόν πρόκειται να πας με τις φίλες σου διακοπές είτε με την οικογένειά σου, τα αντηλιακά είναι τα must-have του καλοκαιριού.

Σπεύσε το συντομότερο σε εσένα φαρμακείο για να τα αποκτήσεις από τώρα και αν θέλεις να είσαι ενήμερη για όλα τα τελευταία νέα της A-Derma επισκέψου τις επίσημες σελίδες της:

Facebook: https://www.facebook.com/adermagreece

Ιnstagram: https://www.instagram.com/aderma.greece/