BEAUTY ALERT: Αυτή είναι η σειρά που θα εμπλουτίσει με λάμψη το καλοκαίρι σου!

BEAUTY ALERT: Αυτή είναι η σειρά που θα εμπλουτίσει με λάμψη το καλοκαίρι σου!

Ακόμη και αν είσαι μία από εμάς που από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβρη, επιλέγουμε να αποφεύγουμε το έντονο βάψιμο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ζηλέψεις τις αστραφτερές, φυσικές αποχρώσεις που χαρίζουν στην επιδερμίδα τα συλλεκτικά beauty items της σειράς CPOP.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, αλλά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρατηρώ όλο και περισσότερες φίλες μου να πειραματίζονται με το μακιγιάζ τους. Παρότι οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τον ιδρώτα δεν είναι η ιδανική συνθήκη για ένα full extra μακιγιάζ, όλες τους θα προσθέσουν μία πιο glow, τολμηρή αλλά συγχρόνως ανεπαίσθητη «πινελιά», η οποία καταλήγει να «απογειώνει» ένα κατά τα άλλα απόλυτα natural αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, κατορθώνουν να επιμελούνται κάθε μικρή ατέλεια, να τονίζουν τα χαρακτηριστικά τους, χωρίς αυτό να γίνεται εύκολα αντιληπτό και κυρίως χωρίς να αισθάνονται πως το δέρμα τους «ασφυκτιεί».

Ακόμη και αν είσαι μία από εμάς που από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβρη, επιλέγουμε να αποφεύγουμε το έντονο βάψιμο και τις πολύωρες προσπάθειες μπροστά από τον καθρέφτη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ζηλέψεις τις αστραφτερές, φυσικές αποχρώσεις που χαρίζουν στην επιδερμίδα τα συλλεκτικά beauty items της σειράς CPOP από το αγαπημένο μας brand BECCA, τα οποία μπορείς να βρεις σήμερα κιόλας στα καταστήματα Sephora, στο online κατάστημα αλλά και στο mobile app! Αντλώντας έμπνευση από τις ζεστές ακτίνες του ήλιου και τις γοητευτικές γυαλάδες που αφήνει στο πρόσωπό μας το πέρασμά του, δημιούργησε προϊόντα που υπόσχονται να αναδείξουν με τον πιο φυσικό τρόπο κάθε μας καλοκαιρινή -και όχι μόνο- εμφάνιση.

emfanisi

Το θρεπτικό gloss που πρέπει να υπάρχει στο kit σου

Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο ή χειμώνας, ένα είναι το απαραίτητο item που δεν βγαίνει ποτέ από την τσάντα σου και αυτό είναι το lip gloss. Ναι, ξέρεις πολύ καλά πως αρκεί μία περασιά στο πάνω και μία στο κάτω χείλος για να γίνει το χαμόγελό σου ακόμη πιο… ζουμερό. Το καλοκαίρι και το χειμώνα βέβαια, με τις καιρικές συνθήκες να γίνονται «αφιλόξενες» για το δέρμα μας, πόσω μάλλον για ένα ευαίσθητο σημείο όπως τα χείλη, πρέπει να εξασφαλίσεις πως το gloss σου εκτός από λάμψη, θα τους παρέχει τις αναγκαίες βιταμίνες που θα αποτρέπουν την αφυδάτωση χαρίζοντάς τους μία μαλακή και λεία υφή. Το «πλούσιο» σε βιταμίνη Ε και βούτυρο muru muru Glow Gloss της Becca, με τις τρισδιάστατες χρωστικές, όχι μόνο θα δείχνει πολύ πιο σαρκώδη τα χείλη σου, αλλά θα τους προσφέρει και τα θρεπτικά οφέλη ενός balm, διατηρώντας τα υγιή και απαλά!

Φυσικές περλέ αποχρώσεις

Επιστρέφεις από τη θάλασσα και κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη του μπάνιου. Τα ηλιοκαμένα σου μάγουλα κάνουν το πρόσωπό σου να ακτινοβολεί μία ζωντανή, πηγαία λάμψη που δυστυχώς ξέρεις πως σε λίγες ημέρες, αν όχι ώρες, θα έχει πλέον εξασθενήσει. Όχι, όμως, αν αποφασίσεις να προσθέσεις στο μακιγιάζ σου λίγες σταγόνες από το πρωτοποριακό Glow Silk Highlighter Drops, μία ανάλαφρη, υγρή σύνθεση από πέρλες Champagne Pop που «αιχμαλωτίζει» το φως και κάνει την όψη σου ακόμη πιο λαμπερή και μεταξένια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε μόνο του, είτε πάνω από κάποιο άλλο προϊόν, δίνοντας ένα «τσακ» επιπλέον sparkle μαγείας!

Extra tip: Συνδυάζοντας το παραπάνω προϊόν με ένα μεγάλου μεγέθους highlighter στικ για το σώμα, σε παρόμοια απόχρωση και με ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά, όπως έλαιο καρύδας, βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε, να είσαι σίγουρη πως φορώντας ένα φόρεμα ή ένα top με γυμνούς ώμους, η συνολική σου εικόνα θα είναι τουλάχιστον ακαταμάχητη!

akatamaxhth

Last but not least

Όπως κάθε beauty queenette που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και εσύ -υποθέτω- δεν αποχωρίζεσαι ποτέ την πούδρα σου, ειδικά τους «καυτούς» μήνες του καλοκαιριού που η έντονα συμπυκνωμένη υφή ενός foundation δεν επιτρέπει στο δέρμα σου να «ανασάνει» επαρκώς. Αν, τώρα, ψάχνεις κάτι πιο glam για τις φετινές διακοπές σου, τότε η limited edition πούδρα GLOW DUST είναι η προσθήκη που θα εμπλουτίσει λάμψη και μαγεία τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Οι διακριτικές μικροπέρλες που «τραβάνε» το φως, η χρυσαφένια σκόνη με peachy διάθεση, η «πλούσια» βελούδινη υφή που απλώνεται άψογα στην επιδερμίδα, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα το ανακηρύξουν στο αγαπημένο σου beauty item για αυτό το καλοκαίρι.

kalokairi

Κλείνοντας, έχει σημασία να γνωρίζεις πως όποια κι αν είναι η ηλικία σου, όποιος κι αν είναι ο τύπος, η απόχρωση της επιδερμίδας σου ή το σχήμα του προσώπου σου, η συλλεκτική σειρά CPOP της BECCA, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κάνει την κάθε μία από εμάς να λάμπει με έναν δικό της μοναδικό τρόπο!

Μην χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο, στα καταστήματα Sephora θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι από τα παραπάνω, καθώς και την έμπειρη καθοδήγηση των επαγγελματιών μακιγιέζ που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα προϊόντα μακιγιάζ που σου ταιριάζουν καλύτερα.

Θα τα βρεις επίσης online στο νέο Sephora.gr και στο mob app Sephora Greece!