Τρία πράγματα που πρέπει να κάνεις αμέσως μόλις επιστρέψεις από τις διακοπές σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τρία πράγματα που πρέπει να κάνεις αμέσως μόλις επιστρέψεις από τις διακοπές σου

Βάλτα ψηλά στην to do list σου…

Δεν μας αρέσει καν να το ξεστομίζουμε, πόσο μάλλον να το γράφουμε, αλλά… οι διακοπές τελείωσαν! Επιστρέψαμε στην πόλη αλλά το μυαλό μας παραμένει στα νησιά και δεν μας πάει καρδιά να αδειάσουμε τις βαλίτσες μας. Εντάξει, τα ρούχα μέσα στις βαλίτσες δεν μας απασχολούν ιδιαίτερα αλλά μας νοιάζουν τα νεσεσέρ μας. Πλυντήρια θα βάλεις όπως και να έχει αλλά… δεν είμαστε βέβαιες πως θα ασχοληθείς όσο πρέπει με το νεσεσέρ σου. Υπάρχουν βλέπεις τρία πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επιστρέφοντας από τις διακοπές και θα σου πούμε αμέσως ποια είναι αυτά… Για να τα κάνεις!

annie spratt HqsYqMRWLiA unsplash

#1 Κάνε ξεκαθάρισμα και καθάρισμα
Βγάλε από μέσα τα προϊόντα που τελείωσες, πέταξέ τα και έπειτα βάλε όλο το νεσεσέρ στο πλυντήριο. Αν δεν μπαίνει στο πλυντήριο, πλύντο στο χέρι. Είναι απαραίτητο να το κάνεις αυτό κάθε σεζόν καθώς –σε περίπτωση που δεν το ήξερες- το νεσεσέρ σου μπορεί να γίνει επικίνδυνη εστία μικροβίων! Καθάρισέ το λοιπόν και κάνε και ένα ξεκαθάρισμα στα προϊόντα σου!

annie spratt b pSSMpQgLI unsplash

#2 Φρόντισε τα πινέλα σου
Έπλυνες το νεσεσέρ σου και σε συγχαίρουμε αλλά πρέπει να κάνεις το ίδιο με τα πινέλα και τα σφουγγαράκια σου. Τα χρησιμοποίησες στις διακοπές τόσες μέρες χωρίς να τα πλύνεις και έτσι ήρθε η ώρα να τα καθαρίσεις. Αν βέβαια τα έπλυνες και στις διακοπές ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΩΛΟ! Σε κάθε άλλη περίπτωση, καθάρισέ τα με ένα ήπιο αντισηπτικό σαπούνι και άσε τα να στεγνώσουν φυσικά.

brett jordan mPkTQZq9Ork unsplash

#3 Καθάρισε τις πούδρες και τα ρουζ σου
Βασικά, πρέπει να καθαρίσεις οτιδήποτε έχει αγγίξει κάποιο πινέλο σου. Μόνο έτσι θα κάνεις ένα καθαρό restart με τον ερχομό της νέας σεζόν. Πως καθαρίζεις όμως σκιές, πούδρες και ρουζ; Με ένα αντισηπτικό σπρέι που είναι πανεύκολο να φτιάξεις μόνη σου. Πάρε ένα μπουκαλάκι με βαποριζατέρ και γέμισε τα ¾ του με νερό. Βάλε στο υπόλοιπο ¼ καθαρό οινόπνευμα και είσαι έτοιμη. Ένα ψέκασμα αρκεί για να απολυμάνει τα προϊόντα σου ΧΩΡΙΣ να τα χαλάσει. Trust us…

Διάβασε ακόμα: Ultimate hairspiration! Αυτή είναι η αγαπημένη μας hairstylist στο Instagram