Ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα; Βρήκαμε τη λύση!

Ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα; Βρήκαμε τη λύση!

H έλευση του Σεπτέμβρη, σε βρήκε με μία εμφάνιση ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη

Το καλοκαίρι έφυγε και εκτός από ένα σταρένιο χρώμα, ενδεχομένως άφησε στην επιδερμίδα σου και άλλα, περισσότερα αρνητικά σημάδια. Κάπως έτσι, η έλευση του Σεπτέμβρη, σε βρήκε με μία εμφάνιση ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη.

Μην ανησυχείς διότι δεν είσαι η μόνη! Από τη μία πλευρά οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου και από την άλλη, ο καυτός αέρας και το αλάτι. Δεν είναι τυχαίο που μετά τις διακοπές και τις εξορμήσεις στις παραλίες, το δέρμα σου δείχνει αφυδατωμένο, ταλαιπωρημένο και πιο γηρασμένο.

Η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλές φορές για τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που αξίζει να λαμβάνουμε πριν την έκθεσή μας στον καυτό ήλιο, συχνά τα αγνοούμε ή δεν τα ακολουθούμε σωστά και «κατά γράμμα».

Στην περίπτωση, λοιπόν, που παρέλειψες να λάβεις την απαραίτητη προστασία για την επιδερμίδα σου αυτό το καλοκαίρι, τώρα έχεις την ευκαιρία να φροντίσεις το δέρμα σου ουσιαστικά και σε βάθος. Και με το φθινόπωρο να αποτελεί την ιδανική εποχή για ανανέωση, δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι κατάλληλες θεραπείες, θα σε βοηθήσουν να υποδεχθείς τη νέα σεζόν με αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση.

Αφιέρωσε, λοιπόν, λίγο από τον χρόνο σου, προκειμένου να περιποιηθείς το πρόσωπό σου και να το βοηθήσεις να επανακτήσει την υγεία και τη λάμψη του!

Η θεραπεία που προτείνουν οι ειδικοί

Για να ανακαλύψουμε τη λύση για τη φροντίδα της ταλαιπωρημένης και αφυδατωμένης επιδερμίδας και να βρούμε τις πλέον αποτελεσματικές θεραπείες, μιλήσαμε με τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, την Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Και όσα μας είπε η γνωστή Δερματολόγος και Αφροδισιολόγος έχουν τεράστιο ενδιαφέρον!

Διότι σύμφωνα με την ειδικό, αν θέλεις να δεις άμεσα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επιδερμίδα του προσώπου, φαίνεται πως η θεραπεία Total Plasma Lift αποτελεί την ιδανική επιλογή την περίοδο που διανύουμε. Και αυτό καθώς όπως μας αποκάλυψε η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, η συγκεκριμένη θεραπεία συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του Fractional Laser και της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ουσιαστικά μέσα από τη συγκεκριμένη θεραπεία θα πάρεις όλα τα οφέλη των δύο πιο αποτελεσματικών θεραπειών ανάπλασης και ανανέωσης. Για αυτό και το Total Plasma Lift θεωρείται -και δρα- ως το υπέρτατο «όπλο» ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας!

epidermidasssss

Όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το Total Plasma Lift

Στην περίπτωση που θέλεις να ενημερωθείς περισσότερο για αυτή την καινοτόμα θεραπεία, αξίζει να υπογραμμίσουμε πως το Total Plasma Lift ξεκινάει με τη εφαρμογή του Fractional Laser, που στοχεύει στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας μας. Για την ακρίβεια, οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες οι οποίες σαρώνουν επιλεκτικά όλη την επιφάνεια του δέρματος, δρώντας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Όπως μας ενημέρωσε η ειδικός, η εφαρμογή του έχει τη δύναμη να «ξυπνά» τους ινοβλάστες (τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη), αφήνοντας το δέρμα πιο λαμπερό, νεανικό και πιο σφριγηλό! Ό,τι ακριβώς θέλεις, δηλαδή!

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP (Platelet Rich Plasma). Για τη διεξαγωγή της, οι ειδικοί χρειάζεται απλώς να πάρουν από τον ασθενή μία μικρή ποσότητα αίματος και στη συνέχεια, να πραγματοποιήσουν φυγοκέντρηση για να απομονώσουν το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP) -το οποίο έπειτα εγχέουν στα σημεία του προσώπου στα οποία χρειάζεται να γίνει η ανάπλαση!

Extra Tip: H θεραπεία Total Plasma Lift μπορεί να θεωρηθεί και ως ο εχθρός των πανάδων! Χάρη στον ιδιαίτερο τρόπο δράσης της, επιτρέπει την αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών τόσο στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας όσο και το βαθύτερο χόριο, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται ανάπλαση δέρματος μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, δίνοντάς του νεανικότερη όψη.

Αν θέλεις, λοιπόν, να δεις άμεσα την επιδερμίδα του προσώπου σου ανανεωμένη, λαμπερή και πιο σφριγηλή, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την κατάλληλη θεραπεία, δηλαδή τη θεραπεία εκείνη η οποία θα καταπολεμήσει τα «σημάδια» που το καλοκαίρι άφησε στο δέρμα σου και θα επαναφέρει τη νεανική σου όψη. Το «μυστικό» βρίσκεται στην ανάπλαση και την ανανέωση!

ananewshhhh

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα μίλησε στο Queen.gr

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσεις μέσω email στο info@cosmeticdermamedicine.gr και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές σε:

Αθήνα: 210 6980451, Κηφισιά: 210 6232220, Γλυφάδα: 210 8980444, Περιστέρι: 210 5715501, Πειραιά: 210 4100601, Θεσσαλονίκη: 2310 224240, Πάτρα: 2610 226562, Ρόδο: 22410 32700, Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303, Λεμεσό: +357 25251040

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr