Juicy Pear, Rich Plum και Warm Vanilla: Τα «must» του χειμώνα για ενυδάτωση στο λεπτό!

Juicy Pear, Rich Plum και Warm Vanilla: Τα «must» του χειμώνα για ενυδάτωση στο λεπτό!

Εξίσου σημαντικό όμως, είναι το να κάνεις scrub πιο συχνά και ειδικότερα, το να στραφείς σε είδη για το μπάνιο και προϊόντα περιποίησης σώματος, όπως Body Yogurt και Body Butter.

Μπορεί ο φετινός χειμώνας να ήρθε στην Ελλάδα με μία μικρή… καθυστέρηση, ωστόσο, έφτασε επιτέλους η ώρα να μπεις σε winter mode και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στην γκαρνταρόμπα και κυρίως, στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου.

Διότι αν δεν το γνώριζες, η εποχικότητα είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει σημαντικά τη beauty «ιεροτελεστία» που ακολουθείς! Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, λοιπόν, οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο ξηρός αέρας από τα καλοριφέρ και τα κλιματιστικά, αφυδατώνουν το δέρμα σου. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως αυτή την εποχή καλείσαι να κάνεις ορισμένες αλλαγές στη ρουτίνα ομορφιάς σου!

Σίγουρα το να πίνεις περισσότερο νερό είναι ένα σημαντικό βήμα για να διατηρείς την υγεία της επιδερμίδας σου. Εξίσου σημαντικό όμως, είναι το να κάνεις scrub πιο συχνά και ειδικότερα, το να στραφείς σε είδη για το μπάνιο και προϊόντα περιποίησης σώματος, όπως Body Yogurt και Body Butter, τα οποία είναι πιο «πλούσια» και μπορούν να σου προσφέρουν άμεσα τη γρήγορη και εντατική ενυδάτωση που χρειάζεσαι και φυσικά, να σου χαρίσουν επιδερμίδα υγιή και λαμπερή.

Εμείς κάναμε και φέτος την έρευνά μας και καταλήξαμε στις τρεις απολαυστικές επιλογές από την αγαπημένη μας Τhe Body Shop που θα δεις παρακάτω! Πρόκειται για τις special edition εποχικές σειρές του αγαπημένου μας beauty και skin care brand για τα Χριστούγεννα του 2019, τις οποίες μπορείς πλέον να βρεις σε κάθε κατάστημα The Body Shop ή online στο www.thebodyshop.gr και θα σου χαρίσουν μοναδικές pampering στιγμές στο σπίτι!

#1 Juicy Pear και περιποιήσου με βούτυρο καριτέ και εκχύλισμα αχλαδιού

Η special edition σειρά περιποίησης σώματος Juicy Pear με το εκχύλισμα αχλαδιού από την Ιταλία θα σε «κερδίσει» από την πρώτη στιγμή. Διότι το δροσερό, φρουτώδες και ζουμερό άρωμά της θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις εύκολα μία γιορτινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σου! Δοκίμασε το αναζωογονητικό Juicy Pear Shower Gel και αμέσως μετά το ντους, εφάρμοσε στο σώμα σου το Body Yogurt και το Body Butter της σειράς, τα οποία θα σου προσφέρουν τη γρήγορη και εντατική ενυδάτωση που χρειάζεσαι.

Στα δικά μας «must» περιλαμβάνονται το αφρόλουτρο και το scrub της σειράς και το θρεπτικό Body Butter που είναι εμπλουτισμένο με χειροποίητο βούτυρο καριτέ. Όσο για το Juicy Pear Soap, θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο μπάνιο σου με το υπέροχο εφέ μαρμάρου. «Τσέκαρέ» το!

666

#2 Rich Plum και ενυδατώσου με το πολύτιμο εκχύλισμα δαμάσκηνου

Αν θέλεις να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή και λαμπερή μες στον χειμώνα και να έχεις χείλη ενυδατωμένα και ζουμερά καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, τότε αξίζει να δοκιμάσεις τη νέα special edition σειρά περιποίησης σώματος Rich Plum από τη The Body Shop.

Αποτελεί μία γιορτή για τις αισθήσεις, αφού κάθε προϊόν της συγκεκριμένης σειράς είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα δαμάσκηνου από την Τουρκία και ντελικάτες νότες λουλουδιών. Δοκίμασε το Body Yogurt για άμεση ενυδάτωση και εφάρμοσε στα χείλη σου το Rich Plum Lip Butter για να είναι ζουμερά και στο κρύο. Το Shower Gel, η Bath Bomb και το Body Butter είναι εξίσου απολαυστικά, ενώ το scrub σώματος και η κρέμα χεριών της σειράς είναι απαραίτητα για τον χειμώνα.

888

#3 Warm Vanilla για απόλαυση και πλούσια ενυδάτωση στο λεπτό

Τέλος, αν χειμώνας σημαίνει για εσένα ζεστό και απολαυστικό άρωμα υπέροχης βανίλιας στο σώμα, τότε η special edition σειρά περιποίησης σώματος Warm Vanilla με το εκχύλισμα βανίλιας Μαδαγασκάρης, είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Το Body Scrub της σειράς θα σου χαρίσει λεία και απαλή επιδερμίδα, ενώ το Body Yogurt που θα εφαρμόσεις αμέσως μετά το ντους, θα σου προσφέρει κάθε φορά γρήγορη ενυδάτωση στο λεπτό! Στην περίπτωση δε που κατά τη διάρκεια του χειμώνα το δέρμα σου ξηραίνεται εύκολα και χρειάζεται επιπλέον ενυδάτωση, μην παραλείψεις να εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου το Body Butter της σειράς και φυσικά, να βάλεις στην τσάντα σου την κρέμα χεριών Warm Vanilla!

1111

Είτε επιλέξεις τη δροσερή και φρουτώδη Juicy Pear, είτε προτιμήσεις τη χαλαρωτική Warm Vanilla ή τη φρουτώδη Rich Plum, να είσαι σίγουρη πως με τις νέες special edition εποχικές σειρές περιποίησης της Τhe Body Shop, η χειμερινή beauty routine σου θα είναι «πλούσια», ζουμερή, απολαυστική και θα σε βάλει από τώρα σε Christmas mood! «Τσέκαρε» και τις τρεις και κάνε την επιλογή σου!