Λάμψη & Ομορφιά: 4 θεραπείες για να αποκτήσεις λαμπερό και νεανικό πρόσωπο!

Λάμψη & Ομορφιά: 4 θεραπείες για να αποκτήσεις λαμπερό και νεανικό πρόσωπο!

Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιόλογος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Κηφισιάς μας προτείνει τις 4 κατάλληλες θεραπείες που θα σας προσφέρουν άμεση λάμψη και ένα πρόσωπο που ακτινοβολεί!

Οι γιορτές πλησιάζουν και εσείς αναρωτιέστε πώς θα καταφέρετε να κλέψετε τις εντυπώσεις και να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά πιο όμορφη και πιο λαμπερή, χωρίς τα σημάδια της κούρασης αποτυπωμένα στην επιδερμίδα σας;

Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιόλογος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Κηφισιάς μας προτείνει τις 4 κατάλληλες θεραπείες που θα σας προσφέρουν άμεση λάμψη και ένα πρόσωπο που ακτινοβολεί!

  1. Δερμοαπόξεση προσώπου

Είναι η ιδανική θεραπεία αναζωογόνησης της επιδερμίδας, με την οποία επιτυγχάνεται βαθύς καθαρισμός και αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και του σμήγματος. Παράλληλα, οδηγεί στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συστατικά απαραίτητα για τη νεανικότητα του δέρματος. Έτσι, η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη της λάμψη και υγεία.

  1. Total Plasma Lift

Η θεραπεία ξεκινάει με τη εφαρμογή του Fractional Laser που στοχεύει στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας μας. Οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες όπου σαρώνουν επιλεκτικά όλη την επιφάνεια του δέρματος δρώντας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η εφαρμογή του έχει τη δύναμη να «ξυπνά» τους ινοβλάστες, που είναι τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, αφήνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και πιο σφριγηλό.

Έπειτα η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP (Platelet Rich Plasma) όπου για τη διεξαγωγή της χρειάζεται να πάρουμε από τον ασθενή μια μικρή ποσότητα αίματος. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται φυγοκέντρηση αυτής της ποσότητας αίματος για να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP), το οποίο εγχέεται στα σημεία του προσώπου όπου χρειάζεται να γίνει η ανάπλαση.

  1. Μεσοθεραπεία προσώπου

Στη μεσοθεραπεία κάνουμε έγχυση ενός δραστικού διαλύματος ουσιών κάτω από την επιδερμίδα το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Ο συνδυασμός αυτών των ουσιών προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση με μείωση των ρυτίδων έκφρασης και των λεπτών γραμμών, βελτίωση των μαύρων κύκλων, σύσφιγξη και γενικά μια πιο φωτεινή και υγιή όψη στη επιδερμίδα μας.

Αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία, λόγω του γεγονότος ότι τα ενεργά συστατικά εισχωρούν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, διεγείροντας την ανανέωση των κυττάρων, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχτεί ούτε με τις πιο δραστικές κρέμα της αγοράς, που μπορούν να λειτουργούν μόνο επιδερμικά.

  1. Peeling Λάμψης

Πρόκειται για ήπια, επιφανειακά χημικά peeling με διαλύματα οξέων που δρουν αποκλειστικά επιφανειακά στο ανώτερο στρώμα του δέρματος. Κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος καταφέρνουν να σβήσουν τη θαμπάδα και να αναζωογονήσουν το πρόσωπο σας!

Απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με αποτέλεσμα να ανανεώνουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα του προσώπου, επαναφέροντας τη χαμένη του λάμψη και σφριγηλότητα, χωρίς να προκαλούν απολέπιση (το γνωστό φόβο του ξεφλουδίσματος)!

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες τη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Κηφισιάς. Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@cosmeticdermamedicine.gr και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

Λευκωσία: +357 22257490

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr