Πριν πας να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες, μάθε τα πάντα για τις… ανταύγειες βλεφαρίδων

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Πριν πας να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες, μάθε τα πάντα για τις… ανταύγειες βλεφαρίδων

Είναι το νεότερο trend που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις

Τα extensions βλεφαρίδων έχουν σώσει πολλά κορίτσια και γυναίκες εκεί έξω. Κάνουν τα μάτια να μοιάζουν μακιγιαρισμένα all the time, τονίζουν το βλέμμα… Δεν το συζητάμε, είναι σχεδόν μαγικά και βεβαίως είναι απόλυτα λογικό να σκέφτεσαι και εσύ πως ήρθε η ώρα να βάλεις extensions. Τέλεια! Η απόφασή σου δεν θα μπορούσε να έρθει σε πιο κατάλληλη στιγμή γιατί μόλις μάθαμε για το νέο trend στα extensions βλεφαρίδων και θα στα πούμε όλα! Κεφάλαιο Salt & Pepper extensions λοιπόν…

vlefarides antavgeies1

Ίσως να θυμάσαι πως τον περσινό χειμώνα, είχε δημιουργηθεί ένα micro trend που ήθελε τα κορίτσια (κυρίως στην Κορέα) να βάζουν πολύχρωμα, rainbow extensions αντί για κλασικά μαύρα. Το αποτέλεσμα ήταν μόνο κατάλληλο για το Instagram και δεν είχε κάποια χρηστικότητα το trend. Το Salt & Pepper extensions trend θέλει μερικές λευκές τούφες μπλεγμένες μαζί με τις μαύρες στις βλεφαρίδες σου και είναι απίθανα χρηστικό! Στόχος του είναι να κάνει τις βλεφαρίδες σου πιο γεμάτες και τα μάτια σου πιο φωτεινά δημιουργώντας το ίδιο εφέ που έχουν οι ανταύγειες στα μαλλιά σου.

vlefarides antavgeies2

Σύμφωνα με την Joan Keller, την eyelash expert pου σκαρφίστικε την τεχνική, οι λευκές βλεφαρίδες δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Πρέπει κάποιος να κοιτάξει από πολύ κοντά και πολύ βαθιά μέσα στα μάτια σου για να παρατηρήσει τα λευκά που δεν φαίνονται καθόλου περίεργα. Η Κeller τοποθετεί τις μαύρες κανονικά στα μάτια σου και μόνο στην τελευταία σειρά, αυτή που είναι πιο κοντά στο μάτι, μπλέκει μερικές λευκές τρίχες ανάλογα με το μάτι και το γενικό look που θέλει να πετύχει.

vlefarides antavgeies

Εμείς βρίσκουμε πως είναι ΙΔΙΟΦΥΕΣ! Είναι ανταύγειες για βλεφαρίδες! Πες μας όμως, θα το δοκίμαζες;



Διάβασε ακόμα:

Scrunchie το ταπεινό και πώς θα σε σώσει αυτό το φθινόπωρο…

Αυτό το nail trend κάνει comeback την άνοιξη του 19’ αλλά εμείς θα το φορέσουμε από φέτος

More bronze please! 10 bronzers για να κρατήσεις το μαύρισμά σου λίγο ακόμα