Hello Spring! Οι πιο διασκεδαστικοί τρόποι για να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου αυτή την Άνοιξη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hello Spring! Οι πιο διασκεδαστικοί τρόποι για να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου αυτή την Άνοιξη

Το χρώμα και η άνοιξη πάνε μαζί…

Όσο και να μην μπορούμε να το πιστέψουμε, η άνοιξη είναι εδώ και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Το καλοκαίρι πλησιάζει. Ναι, εντάξει, είμαστε ανυπόμονες όμως ξέρεις πόσο λατρεύουμε το καλοκαίρι. Σκοπεύουμε όμως να ευχαριστηθούμε και την άνοιξη! Είναι η πιο ρομαντική και χρωματιστή εποχή του χρόνου.

Είναι η τέλεια ευκαιρία να βγάλουμε τα… groundbreaking floral φορέματα από τη ντουλάπα μας και να τα φορέσουμε στις εκδρομές μας. Αυτά τα floral (και groundbreaking) φορέματα ωστόσο, πρέπει να τα συνοδεύσουμε και με το αντίστοιχο μακιγιάζ και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας.

Με την ανεβασμένη μας διάθεση και με τη συνειδητοποίηση πως η άνοιξη είναι εδώ, αποφασίσαμε να αναζητήσουμε colorful τρόπους για να προσθέσουμε χρώμα στο μακιγιάζ μας, ιδιαίτερα μετά από αυτό τον κρύο χειμώνα.

Βρήκαμε λοιπόν χαρούμενα, διασκεδαστικά, χρωματιστά μακιγιάζ και τα συγκεντρώσαμε σε μία gallery για να διαλέξεις ποιο θα κάνεις. Έχουμε σχεδόν όλες τις αποχρώσεις του μπλε, του μωβ, του πράσινου και του κίτρινου, του πορτοκαλί και του κόκκινου. Υπάρχει μία για όλες! Σα να μην έφτανε όμως αυτό, έχουμε και διαφορετικές τεχνικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Από minimal ως και απόλυτα maximal, όλες οι τεχνικές αλλά και τα χρώματα βρίσκονται παρακάτω αλλά, ας μην μακρηγορούμε περισσότερο. Κάνε ένα scroll, βρες τη gallery Και δες τα πιο ωραία ανοιξιάτικα μακιγιάζ που έχεις δει ποτέ! Spring has sprung!

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να κάνεις αυτό το μανικιούρ ακόμα και αν τρως ΠΟΛΥ τα νύχια σου