Αυτές οι Ελληνίδες celebrities θα σε πείσουν να δοκιμάσεις τα layers στα μαλλιά σου

Μαρία Ροδίτη
Αυτές οι Ελληνίδες celebrities θα σε πείσουν να δοκιμάσεις τα layers στα μαλλιά σου

Μόλις τις παρατηρήσεις καλύτερα, θα μπεις σε πειρασμό!

Αν έχεις μπει σε διαδικασία να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου τώρα που μπαίνουμε στην άνοιξη σιγά-σιγά, σού έχουμε μια πρόταση: να δοκιμάσεις τα layers. Το φιλάρισμα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις το haircut σου, ειδικά αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά και δε θέλεις να τα αποχωριστείς. Ακόμα, όμως, κι αν έχεις ένα bob haircut, τα layers θα σου ταιριάξουν σίγουρα.

Το πόσο φιλαριστά θέλεις να γίνουν τα μαλλιά σου εξαρτάται από σένα. Δηλαδή, ανάλογα με την κίνηση και τον extra όγκο που θέλεις να δημιουργήσεις, τόσο πιο έντονο ή πιο χαμηλό θα είναι το φιλάρισμα που θα ζητήσεις να σου κάνει ο κομμωτής σου. Το ευχάριστο είναι ότι μπορείς να κάνεις layers όποιο τύπο μαλλιών κι αν έχεις. Έχει ολόισια, σπαστά ή σγουρά μαλλιά; Κανένα πρόβλημα. Μπορείς, μάλιστα, να συνδυάσεις τα layers με πλάγια φράντζα, που όπως είπαμε πρόσφατα, επιστρέφει και είναι πιο hot από ποτέ.

Στην παρακάτω gallery θα δεις ποιες Ελληνίδες celebrities έχουν υιοθετήσει το layering haircut και θα πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα μαλλιά σου. Άσε που μόλις τις παρατηρήσεις καλύτερα, θα τρέξεις να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριό σου.

Διάβασε ακόμα: 5 beauty λάθη που κάνεις και συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας