#LongHairDontCare: Τα μόνα tips που χρειάζεσαι για τα πιο μακριά και όμορφα μαλλιά που είχες ποτέ

#LongHairDontCare: Τα μόνα tips που χρειάζεσαι για τα πιο μακριά και όμορφα μαλλιά που είχες ποτέ

Μόλις λίγα βήματα σε χωρίζουν από τα μαλλιά των ονείρων σου

Τα μακριά, πλούσια και υγιή μαλλιά είναι κάτι που θέλουν όλες οι γυναίκες. Μπορεί η μόδα να προστάζει κοντά καρέ και αγορίστικα κουρέματα όμως… Ξέρεις και ξέρουμε καλά, πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ομορφιά των μακριών μαλλιών που λάμπουν από υγεία. Δεν έχουμε όμως όλες αυτά τα μαλλιά. Κάποια μαλλιά είναι εύθραυστα και σπάνε χάνοντας το μήκος και τη ζωντάνια τους. Κάποια άλλα αποκτούν εύκολα ψαλίδα και χάνουν τη στιλπνότητα και τη λάμψη τους. Τα «εμπόδια» που παρουσιάζονται στον «δρόμο» προς τα τέλεια μαλλιά είναι πολλά όμως υπάρχουν λύσεις και για αυτό είμαστε εδώ σήμερα.

xxxx

Βλέπεις, έχουμε και εμείς το σύνδρομο της Ραπουνζέλ! Όχι, όχι, δεν είναι κάποιο πραγματικό σύνδρομο. Έτσι χαρακτηρίζει ένας αγαπημένος μας κομμωτής τη μανία των γυναικών με τα μακριά μαλλιά και αναπαράγουμε τον χαρακτηρισμό γιατί είναι πολύ ακριβής! Αποφεύγουμε το κούρεμα για να διατηρήσουμε το μήκος, κάνουμε συνεχώς styling για να «καμουφλάρουμε» τα ψεγάδια των μαλλιών μας όπως το φριζάρισμα και η ψαλίδα και φυσικά οι βαφές και οι ανταύγειες συνεχίζονται αδιάκοπα. Κάπως έτσι λοιπόν, στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε το μήκος των μαλλιών μας, θυσιάζουμε την υγεία τους και ασφαλώς την εμφάνισή τους.

zzzz

Όπως αντιλαμβάνεσαι, οι προσπάθειές μας έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουμε και ήρθε η ώρα να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Για να αποκτήσουμε λοιπόν μακριά, όμορφα και πάνω από όλα υγιή μαλλιά πρέπει πρώτα να τα φροντίσουμε σε βάθος και όχι, δεν εννοούμε με μάσκες μαλλιών. Το «μυστικό» για τα μαλλιά που ονειρεύεσαι κρύβεται στα έλαια μαλλιών. Τα έλαια είναι εκείνα που μπορούν να μεταφέρουν στην τρίχα (και στο τριχωτό) όλη τη θρέψη και τα συστατικά που απαιτούν για να δείχνουν και να είναι όμορφα και υγιή χωρίς να σπάνε ή να υποφέρουν από την ψαλίδα. Είναι η SOS θεραπεία που χρειάζεσαι στη ρουτίνα της περιποίησης των μαλλιών σου και, έχοντας κάνει την έρευνά μας, ένα είναι το έλαιο που σου προτείνουμε να βάλεις στο νεσεσέρ σου: Το RPNZL της ανάPLASIS… Ναι, καλά κατάλαβες, έχει να κάνει με την Ραπουνζέλ #genius!

33333

Πρόκειται για ένα πολύτιμο κοκτέιλ ελαίων, βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων που καλύπτει κάθε ανάγκη της τρίχας, αλλά και του δέρματος του κεφαλιού, ώστε να αποκτήσεις υπέροχα, λαμπερά και υγιή μαλλιά. Πιο συγκεκριμένα, το έλαιο RPNZL της ανάPLASIS θρέφει σε βάθος και αναδομεί την τρίχα προλαμβάνοντας έτσι την ψαλίδα και το σπάσιμο ενώ παράλληλα τα προστατεύει από το styling, τον ήλιο αλλά και το περιβάλλον. Τι περιλαμβάνει όμως αυτό το πολύτιμο κοκτέιλ;

cccc

Το RPNZL της ανάPLASIS περιέχει Καστορέλαιο, Αλόη, Βιταμίνη Ε και D-Panthenol και αιθέρια έλαια όπως το υλάνγκ υλάνγκ, το φασκόμηλο και το δενδρολίβανο. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με κερί ελαιόλαδου και κερί μέλισσας, με αμυγδαλέλαιο και λάδι καρύδας. Αντιλαμβάνεσαι πως μιλάμε για ένα superfood μαλλιών που μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα για την υγεία τόσο της τρίχας όσο και του τριχωτού. Αυτά τα δύο άλλωστε είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Με κάθε χρήση λοιπόν τα μαλλιά δυναμώνουν και γίνονται ανθεκτικά στο styling, δεν σπάνε και δεν αποκτούν ψαλίδα. Γίνονται όμως και ομορφότερα! Επανακτούν τη λάμψη και την απαλότητά τους και το μήκος τους αυξάνεται χωρίς την απειλή των εξωτερικών επιθέσεων και της φθοράς. Είναι το απόλυτο win–win περίμενε όμως… το RPNZL της ανάPLASIS δεν είναι ένα έλαιο που φοράς έτσι απλά. Η πολύτιμη σύνθεσή του συνοδεύεται και από μία… τελετουργία περιποίησης που απλά θα λατρέψεις.

Για να χρησιμοποιήσεις το RPNZL της ανάPLASIS, το ανακινείς καλά και, αφού εφαρμόσεις αρκετή ποσότητα στο χέρι σου κάνεις απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και σε στεγνά μαλλιά. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι αργές και η πίεση ελαφριά. Μην βιαστείς, πάρε τον χρόνο σου, είναι ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου. Μετά από λίγα λεπτά μασάζ, πέρνα λίγο ακόμη έλαιο από τα μήκη και τις άκρες των μαλλιών σου και τύλιξέ τα με μία ζεστή πετσέτα. Χαλάρωσε για τουλάχιστον μισή ώρα και στη συνέχεια λούσου κανονικά… απλά δεν θα πιστεύεις το αποτέλεσμα! Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή τα μαλλιά σου θα είναι πιο λαμπερά, πιο στιλπνά και μεταξένια. Συνεχίζοντας την RPNZL τελετουργία δύο φορές την εβδομάδα, θα παρατηρήσεις πως τα μαλλιά σου θα αποκτούν ολοένα και περισσότερη δύναμη και θα έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στα μαλλιά των ονείρων σου. Τι άλλο πρέπει να κάνεις; Είναι απλά τα πράγματα…

Αφενός πρέπει να θυμάσαι πως η τελετουργία του ελαίου RPNZL γίνεται σε στεγνά μαλλιά. Όταν η τρίχα είναι βρεγμένη γεμίζει νερό και έτσι δεν μένει αρκετός χώρος για να περάσει το πολύτιμο ελαιώδες κοκτέιλ μέσα της και να της μεταφέρει θρέψη. Έπειτα, πρέπει να περιορίσεις λίγο το styling μέχρι τα μαλλιά σου να αποκτήσουν αρκετή δύναμη. Με αυτά τα λίγα βήματα και το υπέροχο RPNZL της ανάPLASIS, θα έχεις τα μακριά, υγιή και λαμπερά μαλλιά που ονειρεύεσαι πριν ακόμα έρθει το καλοκαίρι.

Αν αναρωτιέσαι τώρα που θα βρεις το πολύτιμο αυτό έλαιο μάθε πως τα προϊόντα της εταιρείας ανάPLASIS διατίθενται σε Ελλάδα, Κύπρο και ΕΕ και θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία, αλλά και στο e-Shop https://anaplasis.gr/el/. Αν μάλιστα θέλεις να μάθεις περισσότερα μπορείς να κάνεις like στην σελίδα της ανάPLASIS στο facebook και να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram!