Αυτό είναι το ένα DIY που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το ένα DIY που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις

Επαναλαμβάνουμε: ΔΕΝ πρέπει να το κάνεις!

Μανικιούρ μόνες μας μπορούμε να κάνουμε! Τα ψεύτικα νύχια και το ημιμόνιμο μπορούμε να τα αφαιρέσουμε. Μπορούμε να βάψουμε τα μαλλιά μας και να κάνουμε αποτρίχωση, μπορούμε να κάνουμε καθαρισμό προσώπου και λεμφικό μασάζ στον εαυτό μας. Αν το βάλεις στόχο (και ακολουθήσεις τις συμβουλές μας) μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα στο σπίτι και να σε βρει το τέλος της καραντίνας περιποιημένη. Ένα όμως δεν θέλουμε να κάνεις σε καμία μα καμία περίπτωση: Δεν θέλουμε να πειράξεις τα extensions βλεφαρίδων σου.

Εκτός και αν είχες βάλει τα extensions μία ημέρα πριν την καραντίνα, τότε πολύ πιθανόν να έχουν αρχίσει να αραιώνουν. Ο πειρασμός λοιπόν να τα τραβήξεις για να βγουν (αφού δεν μπορείς να τα ανανεώσεις) είναι μεγάλος… ΚΡΑΤΗΣΟΥ FOR THE LOVE OF GOD!

tenor

Δεν υπάρχει κάποιο προϊόν που να μπορεί να διασπάσει 100% την κόλλα που χρησιμοποιείται για τα extensions. Άρα δεν μπορείς να τα ξεκολλήσεις. Αν αρχίσεις να τα τραβάς ναι, θα βγουν αλλά μαζί τους θα πάρουν τις δικές σου βλεφαρίδες και πολύ πιθανό να τραυματίσουν τον θύλακα.

Ακόμα χειρότερα, μπορεί να δημιουργηθεί μόλυνση και μεγαλύτερο πρόβλημα στο μάτι σου γι᾽αυτό μην παίζεις με αυτά! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς λιπαρά προϊόντα ντεμακιγιάζ για να φθαρεί η κόλλα γρηγορότερα και… υπομονή. Υπομονή κάνουμε σε πολλά πράγματα τελευταία, ένα ακόμα δεν πειράζει.

63XQGOr

Ξέρουμε, οι βλεφαρίδες σου φαίνονται λίγο μίζερες και κάπως αστείες όταν μένουν λίγες τούφες αλλά μην δίνεις σημασία. Θα φύγουν σε λίγες μέρες (ειδικά αν χρησιμοποιείς λιπαρά προϊόντα) και σκοπός είναι να προστατεύσεις τις δικές σου βλεφαρίδες. Και μιας που το έφερε η κουβέντα, λίγο καστορέλαιο δεν θα κάνει θαύματα για τις βλεφαρίδες σου αλλά, τώρα που δεν βάφεσαι θα τις βοηθήσει πολύ!

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Θέλω να δώσω αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια μου αλλά δεν ξέρω πώς