10 ευωδιαστά αλλά ελαφριά body mist (για κάθε budget) που μπορείς να φοράς μέσα στο σπίτι

10 ευωδιαστά αλλά ελαφριά body mist (για κάθε budget) που μπορείς να φοράς μέσα στο σπίτι

Εμάς μας αρέσουν όλα!

Πριν από την καραντίνα δεν υπήρχε περίπτωση να βγούμε έξω χωρίς άρωμα… Νιώθαμε σα να βγαίνουμε ξυπόλητες στο δρόμο. Και τώρα όμως που περνάμε όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι, ψεκάζουμε το άρωμά μας για να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και με κάθε φσσσσστ νιώθουμε τη σπατάλη!

Βλέπεις, ναι μεν ας κάνει να νιώθουμε ωραία αλλά το άρωμά μας θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο όταν ξεκινήσουν οι βόλτες και πάλι. Τι σκεφτήκαμε λοιπόν; Να αναζητήσουμε ελαφριά, δροσερά, ευωδιαστά body mist τα οποία μπορούμε να τα λουζόμαστε χωρίς ενοχές όλη μέρα κάθε μέρα της καραντίνας.

Διαβάσαμε προσεκτικά τις νότες νέων προϊόντων που είδαμε, βρήκαμε τις ανάλαφρες misty εκδοχές κλασικών αγαπημένων αρωμάτων και ετοιμάσαμε την πιο ευωδιαστή gallery ever. Τόσο ευωδιαστή που δεν θα ντραπούμε να πούμε το κλισέ «μύρισε άνοιξη».

Για να μην φοράς λοιπόν κάθε μέρα το άρωμά σου, ρίξε μία ματιά στις επιλογές που κάναμε για εσένα τις οποίες μπορείς να αγοράσεις με ένα κλικ και να έρθουν σπίτι σου. Τις έχουμε περιγράψει πραγματικά πολύ αναλυτικά και ναι, προφανώς έχουμε προτάσεις για κάθε budget, το αναφέραμε και στον τίτλο. Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: 10 προϊόντα με άργιλο που ΔΕΝ είναι μάσκες προσώπου!

DPG Network