10 προϊόντα με άργιλο που ΔΕΝ είναι μάσκες προσώπου!

10 προϊόντα με άργιλο που ΔΕΝ είναι μάσκες προσώπου!

Η άργιλος μπορεί να σε βοηθήσει από την κορυφή ως τα νύχια…

Η άργιλος είναι το σούπερ συστατικό που γνώρισες μέσα από τις μάσκες καθαρισμού. Δεν υπάρχει όμως μία άργιλος. Υπάρχει πράσινη, ροζ, λευκή, μαύρη και όποιο άλλο χρώμα μπορείς να φανταστείς ενώ έρχεται από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης (από τον Αμαζόνιο ως και την Πάρο). Ήξερες όμως ότι δεν είναι μόνο ένα συστατικό για τη μάσκα σου;

Η άργιλος και οι ιδιότητές της μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την κορυφή ως τα νύχια και –πλέον- στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα με άργιλο που ΔΕΝ είναι μάσκες. Υπάρχουν αφρόλουτρα, λοσιόν, κρέμες προσώπου και απολεπιστικά που εκμεταλλεύονται αυτόν τον μικρό θησαυρό και κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας.

Μιας λοιπόν που κάθεσαι σπίτι και κάνεις συνέχεια μάσκες, είπαμε να σου εξηγήσουμε γιατί πρέπει να αναζητήσεις την άργιλο και σε άλλα προϊόντα. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα καλύτερα σε μία gallery για να διαλέξεις τα δικά σου online. Περίμενε… Πριν τα δεις, πάτα play στο παρακάτω video και δες αν χρησιμοποιείς τη μάσκα αργίλου που έχεις σωστά. Μπορεί και να κάνεις μερικά λαθάκια…Ωραία! Τώρα ρίξε μία ματιά στα παρακάτω προϊόντα που μπορείς να παραγγείλεις online και να βάλεις την άργιλο στην καθημερινή σου περιποίηση, από την κορυφή ως και τα νύχια!

cover photo @skincare

Διάβασε ακόμα: Video! Τα αστεράκια είναι το πιο εύκολο nail art και έχουμε τις αποδείξεις

DPG Network