15 φανταστικές αλογοουρές που μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι

15 φανταστικές αλογοουρές που μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι

Είναι Κυριακή και πρέπει να περιποιηθείς τον εαυτό σου ακόμα και στην καραντίνα!

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Μπορεί να μην είναι μια Κυριακή όπως όλες οι άλλες, μπορεί σήμερα να μην μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου σε έναν όμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα ή να μην μπορείς- χωρίς το απαραίτητο μήνυμα- να κάνεις την ανέμελη βόλτα σου στη γειτονιά, αλλά σε λίγο καιρό όλα θα έχουν τελειώσει και θα έχουμε όλο το χρόνο να απολαύσουμε υπέροχες μέρες! Πρέπει να είμαστε αισιόδοξες και να έχουμε πίστη.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, τίποτα καλύτερο από το να σηκωθούμε από το κρεβάτι μας και να κάνουμε ό,τι θα κάναμε τις άλλες Κυριακές. Σήκω, λοιπόν, κάνε τις diy μάσκες προσώπου σου, φάε το homemade brunch σου και φτιάξε τα μαλλιά σου τόσο όμορφα, όπως ακριβώς θα ετοιμαζόσουν να πας για καφέ με τις κολλητές σου φίλες.

Ναι, στην παρακάτω gallery σού παρουσιάζουμε 15 φανταστικές αλογοουρές, τις οποίες θα κάνεις μόνη σου στο σπίτι, γιατί θέλουμε να είσαι περιποιημένη, γιατί μπορεί να κάνεις video call με τις φίλες σου και δε χρειάζεται να σε δουν πάλι με ένα messy bun και γιατί πολύ απλά είναι ΚΥΡΙΑΚΗ! Happy Sunday, queenette!

Cover photo: @erickinvisible

Διάβασε ακόμα: Είναι γεγονός! Η Rihanna θα λανσάρει τα Fenty Skin