Μάθε πως θα καλύψεις ΤΕΛΕΙΑ το σπυράκι σου από τον makeup artist της Meghan Markle

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μάθε πως θα καλύψεις ΤΕΛΕΙΑ το σπυράκι σου από τον makeup artist της Meghan Markle

Και όταν λέμε τέλεια, εννοούμε τέλεια!

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε μιλήσει για τη Meghan (εδώ στο beauty department) περισσότερο από ποτέ! Όχι, δεν αποκτήσαμε ξαφνικό ενδιαφέρον ούτε και αδιαφορούσαμε πιο πριν. Απλά δεν ήταν εύκολο να συλλέξουμε πληροφορίες πριν το Megxit! Τώρα όμως όλοι σπάνε τη σιωπή τους και μαθαίνουμε beauty μυστικά! Μάθαμε ποιος είναι ο κομμωτής της, ποια μάσκα προτιμά η δερματολόγος της και τώρα θα μιλήσουμε για μακιγιάζ.

Ο makeup artist της Meghan είναι ο Daniel Martin. Το ξέραμε εννοείται… Είχαμε γράψει και για το μακιγιάζ του γάμου. Ο Daniel όμως δεν έδινε συχνά tips αλλά λίγο η καραντίνα και λίγο το Megxit τον έκαναν να αλλάξει πορεία και να ανεβάσει tips στον λογαριασμό του στο Instagram! Τι tip έδωσε; Πως να καλύψεις τέλεια ένα σπυράκι (πόσο φίλος μας)!

Σε μία σειρά από stories στον λογαριασμό του, εξηγεί τι ακριβώς κάνει για τις πελάτισσές του πριν το κόκκινο χαλί και… μιας που απαγορεύεται η επαφή με τρίτους, τα δείχνει όλα στον εαυτό του. Εμείς κρατήσαμε τα stories και τα βάλαμε σε μία gallery παρακάτω μαζί με προτάσεις για προϊόντα. Κάνε λοιπόν scroll και μάθε τα πάντα από τον άνδρα που έβαψε τη Meghan!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε τη σπιτική μάσκα που συστήνει η δερματολόγος της Meghan Markle

DPG Network