Diy Time! Η ΑΠΟΛΥΤΗ συνταγή για scrub κατά της κυτταρίτιδας που δεν περιλαμβάνει καφέ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Diy Time! Η ΑΠΟΛΥΤΗ συνταγή για scrub κατά της κυτταρίτιδας που δεν περιλαμβάνει καφέ

Γιατί ξέρουμε πόσο χάλια γίνεσαι με τον καφέ, το σεβόμαστε!

Η κυτταρίτιδα είναι εχθρός. Δεν θα αστειευτώ inappropriately παρομοιάζοντάς την με τον κορονοϊό, ας έχουμε την υγεία μας και ας γεμίσουμε κυτταρίτιδα ακόμα και στα δάχτυλα. Χρειαζόμαστε ωστόσο αντιπερισπασμούς και πρέπει το μυαλό μας να είναι απασχολημένο και με μικρά προβλήματα και εχθρούς όπως η κυτταρίτιδα. Σήμερα λοιπόν θα αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα και μάλιστα εύκολα.

Υπάρχουν συνταγές για απολεπιστικά και μάσκες που μπορείς να κάνεις στο σπίτι και η πιο δημοφιλής είναι εκείνη με τον καφέ. Είναι τέλεια και πραγματικά κάνει δουλειά όμως κάνει το μπάνιο χάλια και εγώ –σαν παρθένος- δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ. Αποφάσισα λοιπόν να μπω στα βάθη του διαδικτύου και να ανακαλύψω τη δεύτερη καλύτερη συνταγή. Και τη βρήκα.

flour in a jar 5765

Αφού τη δοκίμασα θα την έβαζα πιο πάνω και από τον καφέ αλλά θα σε αφήσω να αποφασίσεις μόνη σου γιατί εγώ είμαι προκατειλημμένη και clean freak. Τι περιλαμβάνει αυτή η συνταγή; Χρειάζεσαι δάκρυα μονόκερου και μαλλιά παρθένας; ΟΧΙ! Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι μαγειρική σόδα και μέλι.

Δεν χρειάζεται καν μεγάλη ποσότητα. Μία κουταλιά της σούπας σόδα και μία μεγάλη κουταλιά μέλι συν λίγο νερό για να μαλακώσει το μείγμα είναι τα μόνα υλικά που απαιτεί η συνταγή. Η σόδα βλέπεις είναι ισχυρό απολεπιστικό και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

honey on white bowl 33260

Αν τη συνδυάσεις με το μέλι που είναι ενυδατικό και αντιοξειδωτικό, θα δεις τα αποτελέσματα από την πρώτη φορά που θα βγεις από το –καθαρό- μπάνιο σου. Δεν πίστευα ότι θα είναι τόσο αποτελεσματικό αλλά είναι και σου προτείνω να το κάνεις απόψε. Θα περιμένω να μου πεις τις εντυπώσεις σου αύριο ή και το βράδυ γιατί σίγουρα θα έχεις να πεις πολλά. Μόνο μία συμβουλή: Μην τρίβεις με τις ώρες, 3 λεπτά αρκούν και φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι ανοδικές, δηλαδή από κάτω προς τα επάνω. Περιμένω…

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Δες πώς θα κάνεις ανάποδο γαλλικό nail art βήμα-βήμα με την Βetina Goldstein