10 οροί προσώπου για κάθε ανάγκη που κοστίζουν κάτω από 25€

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 οροί προσώπου για κάθε ανάγκη που κοστίζουν κάτω από 25€

Είναι οι πιο οικονομικοί οροί που θα βρεις στην αγορά για κάθε σου ανάγκη

Οι οροί προσώπου είναι το πιο ακριβό προϊόν στο νεσεσέρ μας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι οροί είναι ουσιαστικά, προϊόντα εντατικής θεραπείας. Περιέχουν δραστικά συστατικά σε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση και αυτό αυξάνει την τιμή τους σε σχέση με τις κρέμες. Αξίζουν όμως και το τελευταίο cent και θα σου εξηγήσουμε γιατί.

Οι οροί εφαρμόζονται πριν από την κρέμα διότι η υφή τους είναι πολύ πιο λεπτόρρευστη και έτσι καταφέρνουν να εισχωρήσουν πιο βαθιά, μεταφέροντας μαζί τους όλα τα ακριβά συστατικά που περιέχουν. Έτσι, ακόμα και αν δεν έχεις φορέσει παρά μόνο μία αντηλιακή το πρωί ή μία απλή ενυδατική το βράδυ, ξέρεις πως το δέρμα σου θα πάρει όλη τη θρέψη που χρειάζεται ανάλογα με τις ανάγκες της.

person holding white and gold dropper 3762879 copy

Οι οροί, όπως καταλαβαίνεις, είναι ίσως και πιο σημαντικοί από την ενυδατική κρέμα που θα φορέσεις γι᾽αυτό δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου. Τι γίνεται όμως με το budget; Πόσο κοστίζουν οι οροί και γιατί τους χαρακτηρίσαμε ευθύς εξαρχής ακριβούς; Υπάρχουν οροί που κοστίζουν και παραπάνω από τον μισθό μας αλλά δεν είναι οι μόνοι…

Η ομορφιά –όπως έχουμε πει- δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβη. Υπάρχουν στην αγορά οικονομικοί οροί που απλά είναι ακριβότεροι από τις κρέμες της σειράς τους και πραγματικά κάνουν ό, τι ακριβώς υπόσχονται. Αν λοιπόν χρειάζεσαι ενυδάτωση, αν έχεις πανάδες, αν σε ταλαιπωρεί η ακμή ή απλά θέλεις κολλαγόνο ή βιταμίνη C για το δέρμα σου αλλά δεν θέλεις να βγεις εκτός προϋπολογισμού, ήρθες στο σωστό μέρος!

Συγκεντρώσαμε τους 10 καλύτερους ορούς, για κάθε ανάγκη και κανένας δεν κοστίζει πάνω από 25€! Ρίξε μία ματιά, βρες τον δικό σου και παράγγειλέ τον online!

Διάβασε ακόμα: Mega Guide: 30 sheet μάσκες για κάθε μα ΚΑΘΕ ανάγκη…