15 αντηλιακά για κάθε τύπο δέρματος που πρέπει να αγοράσεις ΤΩΡΑ και να φοράς και μέσα στο σπίτι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
15 αντηλιακά για κάθε τύπο δέρματος που πρέπει να αγοράσεις ΤΩΡΑ και να φοράς και μέσα στο σπίτι

….τα έχουμε πει

Δεν παίζουμε με την ηλιακή ακτινοβολία. Ο ήλιος και οι βλαβερές του ακτίνες διαπερνούν ακόμη και τα τζάμια και φτάνουν ως την επιδερμίδα. Δεν χρειάζεται βεβαίως να επαναλάβουμε πόσο κακό κάνει ο ήλιος όταν εκτίθεσαι χωρίς προστασία, δεν έχουμε σκοπό να σου χαλάσουμε περισσότερο τη διάθεση.

Θέλουμε μόνο να προσέχεις και να είσαι προστατευμένη ακόμα και μέσα στο σπίτι. Όταν ανοίγεις διάπλατα τις κουρτίνες για να μπει φως, ακόμα και όταν έχει συννεφιά, όταν βγαίνεις στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου να πιείς καφέ στη λιακάδα… όταν κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή, την τηλεόραση και το κινητό! Ναι, οι οθόνες εκπέμπουν και αυτές ακτινοβολία…

Andrew GN bbt S16 008

Δεν είναι ίδια με τις ακτίνες του ήλιου που σε βλάπτουν, είναι η μπλε ακτινοβολία που σου κάνει όμως επίσης κακό. Ο τρόπος για να προστατευτείς από όλα αυτά, ακόμα και μέσα στο σπίτι είναι το αντηλιακό. Άσε… ξέρουμε τι θα πεις: «Μα θα φοράω αντηλιακό για να καθίσω σπίτι;». Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Θα βάλεις το αντηλιακό στην καθημερινή σου περιποίηση και θα συνεχίσεις να το φοράς κάθε μέρα, ακόμα και όταν πλέον θα βγούμε από την καραντίνα, είτε έχει λιακάδα είτε βρέχει. Έτσι θα είσαι προστατευμένη και ασφαλής και πριν πεις ότι δεν μπορείς το αντηλιακό δες την παρακάτω gallery.

Έχουμε αντηλιακά για κάθε τύπο, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ, επιδερμίδας και σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Άσε λοιπόν τις δικαιολογίες και συμμορφώσου!

Διάβασε ακόμα: Τι είναι η «νηστεία της επιδερμίδας»; Μήπως πρέπει να την κάνεις και εσύ;

DPG Network