Mega Guide: 30 sheet μάσκες για κάθε μα ΚΑΘΕ ανάγκη…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega Guide: 30 sheet μάσκες για κάθε μα ΚΑΘΕ ανάγκη…

Αν δεν βρεις εδώ αυτή που χρειάζεσαι δεν θα τη βρεις πουθενά…

Μάσκες, μάσκες, μάσκες… Οι μάσκες προσώπου είναι σχεδόν συνώνυμες με την καραντίνα πλέον και, ως ένα βαθμό, θα θυμόμαστε αυτή την περίοδο και ως τις εβδομάδες που κάναμε συνέχεια μάσκες ομορφιάς και φορούσαμε χειρουργικές μάσκες. Εντάξει, αστειευόμαστε για να ελαφρύνουμε λίγο το βαρύ κλίμα της καραντίνας αλλά αυτό που είπαμε ισχύει!

Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν ρίξει στην περιποίηση (εμείς πρώτες από όλες) για να περάσει η ώρα στην καραντίνα και οι μάσκες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του self care στο σπίτι. Κάνουμε μάσκες καθαρισμού, ενυδάτωσης, λάμψης και δοκιμάζουμε τις sheet masks που μας κάνουν να φαινόμαστε αστείες και ίσως τρομάζουν τους συντρόφους μας.

person covering face with black mask 3762559

Οι sheet masks όμως, όσο τρομακτικές και αν φαίνονται, είναι μικρέ «βόμβες» δραστικών συστατικών και μπορούν να κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα μας. Βέβαια, ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως είναι πιο… ελαφριές από τις άλλες μάσκες που στεγνώνουν και πολλοί πιστεύουν πως είναι απλά «ενυδατικά φύλλα» για λίγη επιπλέον περιποίηση. ΛΑΘΟΣ!

Οι sheet masks μπορούν να κάνουν τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα. Υπάρχει μία για κάθε ανάγκη και σήμερα θα σου το αποδείξουμε. Βλέπεις, φτιάξαμε ένα ακόμη mega mask guide και αυτή τη φορά συγκεντρώσαμε 30 sheet μάσκες για κάθε ανάγκη. Για κάθε μα κάθε ανάγκη!

Έχουμε μάσκες ρετινόλης και γλυκολικού οξέως, έχουμε μάσκες για λάμψη και βαθύ καθαρισμό, για αποτοξίνωση και θρέψη, για ρυτίδες, για τη χαλάρωση στο προγούλι, για τις ρινοπαρειακές ρυτίδες… Όπως αντιλαμβάνεσαι κάναμε υπερ-πλήρες ρεπορτάζ και θα βρεις τα αποτελέσματα με ένα scroll στην παρακάτω gallery. Μην ξεχνάς όμως ότι η υπερβολική χρήση των μασκών δεν κάνει καλό! Διάλεξε λοιπόν αυτή ή αυτές που έχεις ανάγκη, παράγγειλέ τις online και χρησιμοποίησε μία κάθε εβδομάδα ή δύο αν έχεις πολύ μεγάλες ανάγκες! Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Mega Mask Guide: 30 μάσκες που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη