Αυτό είναι το καρέ που πάει σε όλα τα πρόσωπα και σε κάθε τύπο μαλλιών!

Αυτό είναι το καρέ που πάει σε όλα τα πρόσωπα και σε κάθε τύπο μαλλιών!

…και είναι αυτό που θα κάνεις μόλις βγούμε από την καραντίνα!

Το καρέ είναι ένα κούρεμα με το οποίο πολλές φλερτάρουν αλλά δεν το τολμούν όλες. Είμαστε σχεδόν εξαρτημένες από το μήκος των μαλλιών μας αλλά δεν φταίει μόνο αυτό. Πολλά κορίτσια σκέφτονται αν θα τους πηγαίνει ή όχι. Το καρέ βλέπεις δεν είναι ένα και μοναδικό κούρεμα

Για την ακρίβεια, δεν είναι καν κούρεμα! «Καρέ» είναι ο τρόπος κοψίματος των μαλλιών αλλά αναφερόμαστε στα κουρεμένα μέχρι τους ώμους ή και πιο κοντά ως καρέ. Δεν υπάρχει λοιπόν ένα καρέ, υπάρχουν πολλά. Υπάρχει το πολύ κοντό, το αυστηρό, το μακρύ, το φιλαριστό, η shag και το ασύμμετρο! Για το ασύμμετρο καρέ θα μιλήσουμε σήμερα γιατί είναι αυτό που πάει σε όλες και όταν λέμε όλες, εννοούμε ΟΛΕΣ!

Είτε έχεις στρογγυλό πρόσωπο ή μακρόστενο, είτε τα μαλλιά σου είναι τελείως ίσια ή σγουρά, το ασύμμετρο καρέ σου πηγαίνει σίγουρα. Τι είναι όμως το ασύμμετρο καρέ; Είναι το καρέ που ξεκινά κοντό πίσω και μακραίνει μπροστά. Έτσι δημιουργεί μία τέλεια ψευδαίσθηση και σε κάνει να νιώθεις απίστευτα sexy (μεταξύ άλλων).

Γιατί πάει σε όλες; Γιατί οι μακριές μπροστινές τούφες μπορούν να έρθουν στο μήκος που σε κολακεύει, γιατί δεν προσθέτει όγκο ή μήκος στο πρόσωπο και γιατί μπορείς να το χτενίσεις και μόνη σου ακόμα και αν έχεις σγουρά μαλλιά. Δεν μας πιστεύεις;

Όλες οι αποδείξεις που χρειάζεσαι για να πειστείς είναι στην παρακάτω gallery. Ρίξε μία ματιά και μετά τηλεφώνησε στον κομμωτή σου, πρέπει να κλείσεις από τώρα ραντεβού αν θέλεις να κουρευτείς αμέσως μόλις τελειώσει η καραντίνα!

Cover photo @rambutcollection

Διάβασε ακόμα: Το τέλειο χτένισμα για να κάνεις όσο μένεις σπίτι έρχεται απευθείας από τη Νέα Υόρκη