Αυτά είναι τα 10 λάθη που κάνουμε όλες όταν βάφουμε τα νύχια μας στο σπίτι

Αυτά είναι τα 10 λάθη που κάνουμε όλες όταν βάφουμε τα νύχια μας στο σπίτι

Είμαστε όλες ένοχες!

Το μανικιούρ στο σπίτι είναι κάτι που όλες έχουμε προσπαθήσει και τώρα στην καραντίνα έχουμε υπερ-προσπαθήσει. Ενώ όμως είναι σχετικά εύκολο να σπρώξουμε τα πετσάκια και να λιμάρουμε τα νύχια μας, κάτι δεν πάει καλά με το βάψιμο και είτε δεν τα βάφουμε καλά, είτε τα βάφουμε καλά και χαλούν αμέσως, είτε δεν χαλούν αμέσως αλλά την επόμενη μέρα.

Όχι, το μανικιούρ δεν είναι πυρηνική φυσική, είναι εύκολο όμως έχει μερικά μυστικά και must τα οποία πρέπει να ξέρεις και δεν πρέπει να παραλείπεις. Εμείς όμως σήμερα θα το πάμε ανάποδα! Δεν θα πούμε τα μυστικά του σωστού βαψίματος νυχιών στο σπίτι αλλά θα μιλήσουμε για το τι κάνουμε λάθος και δεν πάνε καλά τα πράγματα.

Δεν είναι βλέπεις ένα μόνο το λάθος που κάνουμε αλλά δέκα! Δέκα πράγματα, μόνα τους ή και συνδυαστικά, χωρίζουν εμάς και τα νύχια μας από το τέλειο μανικιούρ και είναι κρίμα. Είναι λάθη που όλες έχουμε κάνει κάποια στιγμή και κοστίζουν πολύ περισσότερο στο αποτέλεσμα από όσο μπορεί να νομίζεις.

Κάνε λοιπόν ένα scroll στην παρακάτω gallery για να μάθεις τα δέκα λάθη που πρέπει να αποφεύγεις από τώρα και στο εξής και μην αγχώνεσαι… η καραντίνα τελειώνει και θα βρεθείς ξανά με τη μανικιουρίστ σου που ξέρουμε πόσο σου έχει λείψει!

Διάβασε ακόμα: Sunday Nailspiration! Τα 20 πιο Πασχαλινά μανικιούρ ever