Κοντό, μεσαίο ή μακρύ καρέ; Ό, τι και αν θέλεις έχουμε 30 διαφορετικά για να διαλέξεις

Κοντό, μεσαίο ή μακρύ καρέ; Ό, τι και αν θέλεις έχουμε 30 διαφορετικά για να διαλέξεις

Θα βρεις το επόμενο κούρεμά σου εδώ!

Το καρέ είναι το κούρεμα με το οποίο φλερτάρουμε συνέχεια αλλά τώρα, στην καραντίνα αυτό το φλερτ έχει προχωρήσει! Έχουμε πάρει απόφαση πως θα κουρευτούμε βγαίνοντας γιατί χρειαζόμαστε μία ανανέωση και γιατί το καρέ πάει σε όλες! Το μόνο που έχουμε να σκεφτούμε είναι το μήκος.

Υπάρχει το κοντό, το μεσαίο και το μακρύ καρέ για τις λιγότερο τολμηρές και όλα εξαρτώνται από τη διάθεση και το χρόνο που θέλεις να αφιερώνεις στα μαλλιά σου. Για να βοηθήσουμε λοιπόν την κατάσταση σκεφτήκαμε πως, είναι καλή ιδέα να συγκεντρώσουμε όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι σε μία gallery.

Bρήκαμε λοιπόν 30 κοντά, μακριά και μεσαίου μήκους καρέ που σίγουρα θα σου αρέσουν και προτείνουμε να κρατήσεις screenshot για να τα πας στον κομμωτή σου με το που ανοίξουν τα κομμωτήρια. Τώρα, το αν θα βρεις ραντεβού είναι μία άλλη υπόθεση αλλά, έκανες τόση υπομονή! Δεν πειράζει λίγη ακόμα…

Για τώρα σπεύσε με ένα scroll στην παρακάτω gallery και δες τα 30 καρέ που διαλέξαμε για εσένα. Είναι όλα υπέροχα και αν δεν βρεις εδώ αυτό που θέλεις τότε δεν μπορούμε να βοηθήσουμε!

covr photo @inspo_ggoalss

Διάβασε ακόμα: Το πιο hot χρώμα νυχιών για την άνοιξη δεν είναι ούτε πράσινο ούτε γαλάζιο… είναι κάτι άλλο!