As promised: 10 μπλε μολύβια σε κάθε απόχρωση για να τα φορέσεις με 30 τρόπους

As promised: 10 μπλε μολύβια σε κάθε απόχρωση για να τα φορέσεις με 30 τρόπους

Είναι έντονα, σταθερά και θα τα λατρέψεις

Χθες μιλήσαμε για το μπλε μολύβι, το προϊόν που θα είναι τάση αυτή τη σεζόν και που είναι λίγο παρεξηγημένο. Δεν μείναμε όμως στα λόγια! Σου δείξαμε και 30 τρόπους για να το φορέσεις όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στιλ και ολοκληρώσαμε με μία υπόσχεση: Να σου δείξουμε και τα πιο ωραία μπλε μολύβια που αξίζει να πάρεις.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να τα δεις. Ψάξαμε στα καλύτερα e–shop και βρήκαμε δέκα μολύβια σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε που είδες χθες. Είναι όλα σταθερά, πολύ έντονα, μαλακά και εύκολα στη χρήση. Είναι τα ιδανικά μολύβια για εσένα που δεν συνηθίζεις να φοράς χρώμα στο μακιγιάζ σου αλλά αποφάσισες να το προσπαθήσεις.

Με ένα scroll παρακάτω θα τα βρεις όλα και σου προτείνουμε να τα παραγγείλεις online σήμερα ώστε να προλάβουν να φτάσουν στα χέρια σου μέχρι να τελειώσει η καραντίνα. Και μην ξεχνας! Για ακόμα πιο σταθερό αποτέλεσμα, φύλα τα μολύβια σου (ματιών και χειλιών) στο ψυγείο και προσπάθησε να μην τα ρίχνεις κάτω γιατί σπάνε εσωτερικά και θα φεύγουν η μύτες όποτε τα ξύνεις. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Όλα για τις βλεφαρίδες! 10 tips και 10 προϊόντα για να αποκτήσεις τις βλεφαρίδες των ονείρων σου