Αυτά είναι τα πιο φρουτένια και διασκεδαστικά nail art που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Αυτά είναι τα πιο φρουτένια και διασκεδαστικά nail art που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Είναι Δευτέρα εξάλλου…

Σήμερα είναι μία φανταστική, ηλιόλουστη ημέρα αλλά έχει δύο μειονεκτήματα: Είναι Δευτέρα και είμαστε ακόμα σε καραντίνα! Φυσικά αυτό δεν χαλά τη διάθεσή μας τελείως, απλά μας στεναχωρεί λίγο που δεν μπορέσαμε να απολαύσουμε αυτή την ανοιξιάτικη μέρα όπως θα θέλαμε. Ένας καφές στον ήλιο, μία βόλτα στην παραλία, μία συνάντηση με φίλους θα ήταν ιδανική αλλά εντάξει, κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή.

Καθώς λοιπόν ετοιμάζαμε τα θέματά μας για σήμερα, σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα λίγο πιο ανάλαφρο, ένα από αυτά που σου αρέσουν πολύ: Ένα nail gallery! Αποφασίσαμε λοιπόν πως θα ήταν πολύ διασκεδαστικό και λαχταριστό, να ψάξουμε για… φρουτένια μανικιούρ! Φράουλες, ανανάδες, μπανάνες, κεράσια και άλλα φρούτα μετατρέπονται σε τέλεια nail art και φυσικά βρήκαμε τα πιο ζουμερά!

Τα συγκεντρώσαμε όλα στην παρακάτω gallery για να τα απολαύσεις και εσύ αυτό το απόγευμα πριν στείλεις μήνυμα 6 για τον μικρό σου περίπατο. Εμείς σίγουρα θα τα δοκιμάσουμε όλα γιατί, σε περίπτωση που δεν το ήξερες, είναι όλα εύκολα! Ναι, τα φρούτα δεν είναι δύσκολο nail art και οι αποδείξεις βρίσκονται παρακάτω…

cover photo @oliveandjune

Διάβασε ακόμα: 20 πραγματικά πανέμορφες κοτσίδες που πρέπει να δεις πριν κοιμηθείς!