DIY Time! Δες πώς θα φτιάξεις αυτό το Πασχαλινό γαλλικό μανικιούρ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Δες πώς θα φτιάξεις αυτό το Πασχαλινό γαλλικό μανικιούρ

Δεν είναι πανέμορφο;

Δεν ξέρουμε αν το κατάλαβες αλλά σήμερα είναι Μεγάλη Δευτέρα. Με τούτα και με ᾽κείνα, ήρθε το Πάσχα και πρέπει να το θυμίζουμε συνεχώς στον εαυτό μας. Κανονικά θα κάναμε σχέδια για αποδράσεις, θα κανονίζαμε φαγητά με φίλους και θα ψωνίζαμε πασχαλινά αβγά για τα βαφτιστήρια μας.

Τίποτα από αυτά δεν κάνουμε όμως. Ψήνουμε τσουρέκια και κουλούρια και τα τρώμε μόνοι μας και κοιτάμε νύχια στο Instagram. Θέλουμε όμως να κάνουμε κάτι πιο γιορτινό και… μιας που ήδη κοιτάζουμε μανικιούρ, είπαμε να ξεκινήσουμε από εκεί. Την ιδέα μας την έδωσε η αγαπημένη Alicia Torello, μία από τις nail artist που stalkάρουμε στο Instagram, η οποία ανέβασε το τέλειο γιορτινό μανικιούρ!

aliciatnails

Είναι ένα γαλλικό με γαλάζιο και ροζ και βρίσκουμε πως είναι ακριβώς όπως το περιγράφει: «διακριτικά γιορτινό» και τέλειο. Πως θα το κάνουμε τώρα… Αυτό είναι μία άλλη υπόθεση. Ξεκίνα πατώντας play για να δεις πως το έκανε η ειδικός και θα σου πούμε ό, τι ξέρουμε παρακάτω.


https://www.instagram.com/tv/B-6-x56hzGa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Alicia χρησιμοποίησε το σούπερ σταθερό της χέρι και ένα πολύ λεπτό πινέλο. Αν νιώθεις αυτοπεποίθηση με αυτό go for it kαι σε χειροκροτούμε ήδη. Εμείς σκοπεύουμε να κολλήσουμε σελοτέιπ στην άκρη του νυχιού και να δοκιμάσουμε την τύχη μας με αυτό το hack! Καλή επιτυχία λοιπόν και όποιος το φτιάξει πρώτος ανεβάζει στο instagram! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε κορίτσια…

Διάβασε ακόμα: Diy Time! Η ΑΠΟΛΥΤΗ συνταγή για scrub κατά της κυτταρίτιδας που δεν περιλαμβάνει καφέ