5 μάσκαρα που κοστίζουν κάτω από 10€ για να τις φοράς μαζί με τη μάσκα σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5 μάσκαρα που κοστίζουν κάτω από 10€ για να τις φοράς μαζί με τη μάσκα σου

Είναι πολύ καλές και ό, τι πρέπει για τις μέρες που θα φοράς συνέχεια μάσκα!

Από αύριο σταματά ο αυστηρός περιορισμός και θα φορέσουμε τις μάσκες μας για να πάμε κομμωτήριο, να δούμε φίλους στις πλατείες και να πάρουμε λίγο καθαρό αέρα. Όπως σου είπαμε όμως το πρωί, η προστασία και η φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι πολύ σημαντική για να μην μας δημιουργήσει προβλήματα η μάσκα. Πρέπει να αποφεύγουμε το μεικάπ και γενικά το μακιγιάζ μας να γίνεται λίγο πιο ελαφριά.

Η καλύτερη λύση για το μακιγιάζ μας αυτό τον καιρό όπως καταλαβαίνεις (και όπως ήδη είπαμε) είναι η μάσκαρα! Η μάσκαρα που λατρεύουμε θα τονίσει το βλέμμα μας, θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και περιποιημένες με τη μάσκα στο πρόσωπό μας και όλα θα πάνε καλά!

Μιας λοιπόν που, εκτός από μάσκα, αύριο θα φοράμε όλες και μάσκαρα, αποφασίσαμε να κάνουμε μία μικρή έρευνα και να βρούμε τις καλύτερες που κοστίζουν κάτω από 10€! Κάνουν τις βλεφαρίδες τεράστιες, πολύ πυκνές και έντονες και αν δεν τις έχεις ήδη δοκιμάσει θα τις λατρέψεις. Αν τις έχεις δοκιμάσει θα θέλεις να τις ξαναπάρεις και δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις με τις τιμές που έχουν!

Δες τις όλες παρακάτω και προσπάθησε να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου…

Διάβασε ακόμα: 5+1 προϊόντα για να έχεις απαλές πατούσες τώρα που θα αρχίσει να φοράς σανδάλια