Mega Anti–Wrinkle Serum: 30 οροί για αντιμετώπιση των ρυτίδων σε κάθε ηλικία

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega Anti–Wrinkle Serum: 30 οροί για αντιμετώπιση των ρυτίδων σε κάθε ηλικία

…που κάνουν και πολλά περισσότερα!

Οι ρυτίδες είναι κάτι που μας απασχολεί όλες αλλά όχι από μικρές… Όσο ακόμα διανύουμε τη δεκαετία των 20, το δέρμα μας παράγει κολλαγόνο, ελαστίνη και είναι λαμπερό. Μπορεί να αντέξει ξενύχτια, αλκοόλ και βράδια χωρίς ντεμακιγιάζ. Μπορεί ακόμα να αντέξει και μέρες στον ήλιο με minimal προστασία. Έρχεται όμως η μέρα που θα παρατηρήσουμε την πρώτη ρυτίδα και τότε αλλάζουν όλα…

Μπορεί εμείς να μην το βλέπουμε όμως, από τα 25 και μετά, το σώμα μας σταματά να παράγει ελαστίνη και κολλαγόνο στο 100%. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη σταδιακή εμφάνιση των ρυτίδων. Αρχικά εμφανίζονται σαν ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια και το στόμα, στο μέτωπο και ανάμεσα στα μάτια. Είναι μικρές γραμμές που δεν φαίνονται πολύ αλλά τις παρατηρείς.

Καθώς τα χρόνια περνούν γίνονται πιο βαθιές και εμφανίζονται και άλλες. Οι ρυτίδες έκφρασης με τις ρυτίδες της ηλικίας διαφέρουν. Οι πρώτες είναι αποτέλεσμα των κινήσεων του προσώπου μας ενώ οι δεύτερες είναι αποτέλεσμα της έλλειψης συστατικών από το δέρμα μας. Και τα δύο είδη ωστόσο μπορείς να τα προλάβεις αν περιποιείσαι σωστά το δέρμα σου και αν του παρέχεις αυτά που χρειάζεται.

Η σωστή περιποίηση φυσικά περιλαμβάνει το καλό ντεμακιγιάζ, τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και ασφαλώς το αντηλιακό και όσο νωρίτερα ξεκινήσεις, τόσο το καλύτερο. Ποτέ δεν είναι αργά όμως για να διορθώσεις και φθορά που έχει ήδη γίνει και γι᾽αυτό οι οροί είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχός σου.

Οι οροί, όπως έχουμε ξαναπει πολλές φορές, είναι σούπερ συμπυκνωμένα προϊόντα, με περισσότερα δραστικά συστατικά και πιο ελαφριά υφή που διεισδύει στο δέρμα και δρα εντατικά. Αυτοί οι οροί μπορούν να κάνουν θαύματα για την πρόληψη αλλά και για την αντιμετώπιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, έκφρασης ή και ηλικίας. Δεν αντιμετωπίζουν όμως μόνο τις ρυτίδες.

Διαλέγοντας τον κατάλληλο ορό, μπορείς να αντιμετωπίσεις το θαμπό δέρμα, να αναπληρώσεις τον όγκο, να προσφέρεις ανόρθωση και να δώσεις στο δέρμα σου πολλά παραπάνω εκτός από αντιρυτιδική προστασία. Ένας ορός λοιπόν, πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σου και εδώ θα βρεις αυτόν ακριβώς που χρειάζεσαι.

Κάναμε έρευνα και συγκεντρώσαμε 30 που αντιμετωπίζουν ρυτίδες και πολλά άλλα προβλήματα της επιδερμίδας σου έτσι ώστε να βρεις αυτόν ακριβώς που χρειάζεσαι. Δες τους όλους με ένα scroll sτην παρακάτω gallery…

Διάβασε ακόμα: Mega Guide: 50 lip balm που θα σώσουν τα χείλη σου κάτω από τη μάσκα