After-sun life: 10 υπέροχα προϊόντα για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου μετά την έκθεση στον ήλιο

After-sun life: 10 υπέροχα προϊόντα για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου μετά την έκθεση στον ήλιο

Αυτό το μαγικό μπουκαλάκι δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου!

Το skincare δεν είναι μόνο τάση στον κόσμο της ομορφιάς, αλλά είναι και μεγάλη ανάγκη της επιδερμίδας μας. Η ανάγκη αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν μιλάμε για καυτό, ελληνικό ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες που χτυπούν «κόκκινο». Το ελληνικό καλοκαίρι μάς χαρίζει αυτές τις συνθήκες απλόχερα, αλλά για να είμαστε υγιείς, περιποιημένες και όμορφες πρέπει να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με το δέρμα μας.

Αυτό που χρειαζόμαστε, λοιπόν, περισσότερο από ποτέ τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ένα after sun προϊόν. Όσο κι αν δε δίνεις σημασία, έχοντας κάνει αρκετές ώρες ηλιοθεραπεία στην παραλία ή τρέχοντας στους δρόμους της πόλης για να τα προλάβεις όλα, το δέρμα σου έχει αφυδατωθεί. Ίσως να έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει σε κάποια σημεία. Το μυστικό, λοιπόν, για βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας after sun.

Τα περισσότερα έχουν δροσερή υφή, είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά συστατικά που ανακουφίζουν το δέρμα μετά από την έκθεση στον ήλιο, διατηρούν το μαύρισμα, ενώ απορροφώνται εύκολα (μπορείς να ντυθείς αμέσως). Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα αγαπημένα μας after sun προϊόντα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο και να το απλώσεις μετά το ντους ή το μπάνιο, κάνοντας απαλό μασάζ.

Διάβασε ακόμα: 8 αδιάβροχα κραγιόν που θα μείνουν στα χείλη σου από το πρωί ως το βράδυ