Η Λάουρα Νάργες έκανε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της και ξέρουμε τα πάντα (exclusive photos)

Μαρία Ροδίτη
Η Λάουρα Νάργες έκανε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της και ξέρουμε τα πάντα (exclusive photos)

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από την προετοιμασία για το νέο hair look της παρουσιάστριας!

Πριν λίγες μέρες το queen.gr φιλοξένησε τη Λάουρα Νάργες σε ένα ακόμη live στο Instagram. Η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, μίλησε για πολλά θέματα με την αγαπημένη παρουσιάστρια, ένα εκ των οποίων ήταν η αλλαγή που επρόκειτο να κάνει στα μαλλιά της. Η Λάουρα αποκάλυψε στο Queen ότι σήμερα είχε ραντεβού με τον κομμωτή της και ετοιμαζόταν για μια μεγάλη αλλαγή τόσο στο χρώμα των μαλλιών της όσο και στο κούρεμα.

Και, ναι, επιτέλους η Λάουρα έκανε σήμερα αυτήν την αλλαγή και εμείς έχουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες της προετοιμασίας στο κομμωτήριο. Η Λάουρα υποσχέθηκε ότι θα αποκαλύψει μόνο στο Queen την προετοιμασία της ριζικής αλλαγής του hairlook της και το έκανε. Η παρουσιάστρια υιοθέτησε ένα σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών με ελάχιστες ξανθές ανταύγειες σε μακρύ καρέ αποχαιρετώντας το ξανθό χρώμα που είχε εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια. Όπως έγραψε και η ίδια στο post της στο Instagram, μπορεί ακόμα να μην μας έχει αποκαλύψει πώς κατέληξε σε αυτήν την απόφαση, αλλά στο μέλλον σίγουρα θα το κάνει.

Δες στην παρακάτω gallery τις αποκλειστικές φωτογραφίες από όλη την προετοιμασία για τη ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Λαουρίτας στο κομμωτήριο.

Διάβασε ακόμα: Λάουρα Νάργες: Η δύσκολη προσαρμογή στην Ελλάδα, το Survivor και η προσωπική της ζωή (video)