Λάουρα Νάργες: Η δύσκολη προσαρμογή στην Ελλάδα, το Survivor και η προσωπική της ζωή (video)

Λάουρα Νάργες: Η δύσκολη προσαρμογή στην Ελλάδα, το Survivor και η προσωπική της ζωή (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Μαΐου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Λάουρα Νάργες.

Η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, έδωσε διαδικτυακό ραντεβού με τη Λάουρα Νάργες και οι θεατές παρακολούθησαν ακόμη ένα ενδιαφέρον και απολαυστικό live στο Instagram του Queen.

Η Λάουρα αποκάλυψε ότι έκανε για πρώτη φορά Instagram Live μιας και δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με αυτό το «άθλημα» εν μέσω καραντίνας. Ακόμη, αποκάλυψε ότι είναι χαρά της να συνομιλεί με τη Δέσποινα Καμπούρη, την οποία και είχε στο ακουστικό της ως αρχισυντάκτρια όταν εργαζόταν στην εκπομπή «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είπε ότι έχει κοντά της μια γάτα, τη Σίσσυ, εδώ και 10 μήνες και έτσι όλο το διάστημα του εγκλεισμού είχε ευχάριστη παρέα. Η Λάουρα, όμως, έθιξε και το θέμα των αδέσποτων ζώων, λέγοντας ότι εδώ στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι μεγάλο, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στη Γερμανία.

Η Λάουρα Νάργες μίλησε και για την απόφασή της να εγκατασταθεί στην Ελλάδα σε ηλικία 17 ετών. Εξήγησε ότι δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, αλλά η αρχή έγινε όταν δήλωσε συμμετοχή στο «So You Think You Can Dance». Στη συνέχεια, άρχισαν οι επαγγελματικές προτάσεις, το ένα έφερε το άλλο και έμεινε μόνιμα στη χώρα μας. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, αλλά η ίδια δεν το έβαλε κάτω. Πείσμωσε και τα κατάφερε.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε και για την εμπειρία της στο Survivor. Είπε ότι πέρασε πολύ καλά, αλλά το «μετά» ήταν η πιο δύσκολη υπόθεση λόγω της υπερβολικής διασημότητας. Γι’ αυτό και πήρε το χρόνο της και σκέφτηκε καλά ποια έπρεπε να είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η Λάουρα εξομολογήθηκε ότι εδώ και τρία χρόνια περίπου περνάει ακμή. Ακολουθεί αγωγή, κάνει καθαρισμούς στον δερματολόγο της και είναι πολύ σχολαστική στις κρέμες και τα σαπούνια που πρέπει να βάζει.

Ακόμη, μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Αποκάλυψε ότι δε θέλει να προβάλλει πολύ την προσωπική της ζωή, καθώς νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια όταν κρύβεται. Άλλωστε, έτσι αισθάνεται ότι σέβεται το κοινό που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε ότι την Τετάρτη έχει κλείσει ραντεβού με τον κομμωτή της και ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές. Θα αλλάξει και το κούρεμα και χρώμα των μαλλιών της. Stay tuned για περισσότερες λεπτομέρειες για το hair look της αγαπημένης μας Λάουρας!

Δες όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CANn8EOD41k

Διάβασε ακόμα: Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου:Το μέλλον της Ελλάδας εν μέσω πανδημίας, ο γιος της και τα μυστικά ομορφιάς