Είναι αυτά τα πιο καλοκαιρινά σχέδια νυχιών; Ναι είναι και έχουμε 15 για να διαλέξεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Είναι αυτά τα πιο καλοκαιρινά σχέδια νυχιών; Ναι είναι και έχουμε 15 για να διαλέξεις

Επιτέλους καλοκαίρι! 

Όταν σκέφτεσαι το καλοκαίρι, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Εμείς σκεφτόμαστε φοινικόδεντρα σε παραλίες! Ναι, ναι ξέρουμε, δεν έχουμε φοινικόδεντρα και τροπικές παραλίες στην Ελλάδα. Οι δικές μας υπέροχες παραλίες είναι λίγο διαφορετικές και δεν θα τις αλλάζαμε με τίποτα αλλά, ο φοίνικας είναι στο μυαλό μας συνώνυμος με το καλοκαίρι μαζί με το αντηλιακό και την καρύδα που... επίσης δεν έχουμε! Γιατί τα λέμε όμως όλα αυτά; Γιατί το καλοκαίρι είναι εδώ!

Σήμερα ο καιρός είναι υπέροχος και θα προσπαθήσουμε να εκδράμουμε προς την παραλία μαζί με εσένα! Πριν το κάνουμε όμως πίνουμε τον καφέ μας και κάπως βρεθήκαμε να κοιτάζουμε νύχια στολισμένα με φοινικόδεντρα! Είναι fun, σούπερ καλοκαιρινά και αρκετά εύκολα σχέδια που λατρεύουμε κάθε που έρχεται το καλοκαίρι και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να τα κάνουμε!

Διαλέξαμε λοιπόν 15 σχέδια που μας άρεσαν πολύ και πιστεύουμε θα αρέσουν και σε εσένα και τα βάλαμε στην παρακάτω gallery. Είναι πολύχρωμα, διασκεδαστικά και πραγματικά μπορείς να κάνεις μόνη σου τα περισσότερα. Πιες λοιπόν μία ακόμη γουλιά κρύο καφεδάκι και κάνε scroll παρακάτω για λίγη καλοκαιρινή έμπνευση πριν φορέσεις το μπικίνι σου!

Διάβασε ακόμα: Δύο νέα προϊόντα Garnier BIO ήρθαν για να αλλάξουν τη περιποίησή σου