5+1 Αφρόλουτρα που θα σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5+1 Αφρόλουτρα που θα σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό

Σοβαρά τώρα, αν κλείσεις τα μάτια σου θα είσαι εκεί 

Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει συνεχώς, το καθημερινό μπάνιο δεν είναι ένα αλλά πολλά. Μπανοβγαίνουμε στη μπανιέρα για να δροσιστούμε και να φρεσκαριστούμε και το αφρόλουτρο τελειώνει σχεδόν γρηγορότερα από τα σαμπουάν μας. Είναι λογικό, όπως λογικό είναι και το να θέλεις κάτι παραπάνω από το αφρόλουτρό σου! Το χρησιμοποιείς εξάλλου τόσες φορές τη μέρα! Πρέπει να είναι ενυδατικό, να κάνει απολαυστικό αφρό και εννοείται να μυρίζει τέ-λει-α! Κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας λοιπόν: Τα αφρόλουτρα που μυρίζουν καλοκαίρι.

Υπό κανονικές συνθήκες, θέλουμε το αφρόλουτρό μας να μυρίζει καθαριότητα αλλά δεν είναι κανονικές οι συνθήκες.... Είναι καλοκαιρινές! Αυτό που θέλουμε τώρα λοιπόν είναι ένα αφρόλουτρο που να μας θυμίζει πως οι διακοπές πλησιάζουν και το βρήκαμε. Βασικά δεν βρήκαμε μόνο ένα αλλά 6 αφρόλουτρα που σε μεταφέρουν στους πιο καλοκαιρινούς προορισμούς αμέσως μόλις ανοίξεις το καπάκι τους.

Καρύδα, εσπεριδοειδή, σύκα και εξωτικά λουλούδια έχουν κλειστεί στα πιο καλοκαιρινά μπουκάλια και θα τα βρεις όλα παρακάτω. Μέχρι τότε λοιπόν, κλείσε τα μάτια και ονειρέψου τις διακοπές που πλησιάζουν και θα δεις πως θα αλλάξει λίγο η διάθεσή σου. Όταν μάλιστα τα χρησιμοποιήσεις και στο μπάνιο σου θα είσαι στον έβδομο ουρανό!

Διάβασε ακόμα: 10 αφρόλουτρα που θα κάνουν το καθημερινό σου μπάνιο ΠΟΛΥ πιο απολαυστικό