10 χρωματιστά nail art που μπορείς να κάνεις αντί για γαλλικό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 χρωματιστά nail art που μπορείς να κάνεις αντί για γαλλικό

Μην μείνεις στα συνηθισμένα 

Το Daily Nailspiration είναι μία καινούργια στήλη που δημιούργησα για όλες εμάς τις nail lovers και ακόμα τη βελτιώνω. Όπως ίσως παρατήρησες, άλλαξα φωτογραφία εξωφύλλου και το τονίζω αφενός γιατί μου πήρε ώρα και αφετέρου γιατί είναι πολύ ωραία! Δεν είναι πολύ ωραία; Αφού λοιπόν καυχήθηκα λίγο -και να με συγχωρείς- ώρα να μιλήσουμε για μανικιούρ και σήμερα το θέμα μας είναι αυτό που έχουμε συζητήσει πολλές φορές: Οι εναλλακτικές επιλογές για το γαλλικό μανικιούρ. Δεν χρειάζεται να σου πω ότι δεν το συμπαθώ. Αν επισκέπτεσαι συχνά την κατηγορία της μορφιάς ίσως να το έχεις καταλάβει.

Έχω εξηγήσει επίσης πως κατανοώ πλήρως τη γοητεία του γαλλικού γι᾽αυτό πάω πάσο αλλά μία μέρα σαν αυτή δεν μπορώ... Είναι Παρασκευή! Έχει ήλιο, ζέστη, είναι καλοκαίρι και το τελευταίο που θέλω να δω είναι κλασικά γαλλικά μανικιούρ που με κάνουν να χασμουριέμαι αυτόματα. Γι᾽αυτό , το σημερινό Daily Nailspiration είναι αφιερωμένα στα χρωματιστά και super fun σχέδια που μπορείς να κάνεις αντί για γαλλικό!

Πέρασα πολύ ωραία αναζητώντας τα χρωματιστά σχέδια που θα δεις παρακάτω και θέλω να πιστεύω πως και σήμερα, θα είναι ένα σούπερ ευχάριστο διάλειμμα για το μεσημέρι σου. Πάρε λοιπόν ένα δροσερό ποτό, κάτσε αναπαυτικά και δες τα σχέδια στην παρακάτω gallery. Είμαι βέβαιη πως θα κρατήσεις screenshots. Και μην ανησυχείς, μέσα σητν ημέρα έρχεται και θέμα για το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, δεν θα σε αφήσω εγώ έτσι... #ΠάνωΑπόΌλαΆνθρωπος

Διαβασε ακόμα: Daily Nailspiration: 10 nail art που θα σε κάνουν να φωνάξεις θέλω παγωτό!