Η Δούκισσα Νομικού μόλις έκανε το πιο stylish χτένισμα του καλοκαιριού

Η Δούκισσα Νομικού μόλις έκανε το πιο stylish χτένισμα του καλοκαιριού

Η ξανθιά παρουσιάστρια μάς έδωσε έμπνευση για να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας στις διακοπές, αλλά και στις βόλτες στην πόλη.

Είναι από τα πιο όμορφα, κομψά και ευγενικά πλάσματα του κόσμου, γι’ αυτό και εδώ στο Queen την αγαπάμε ιδιαίτερα. Είναι αβίαστα εντυπωσιακή, χωρίς να κάνει τίποτα το επιτηδευμένο, ενώ δεν μπορούμε να μη θαυμάζουμε απεριόριστα τα πολύ μακριά ξανθά μαλλιά της. Η Δούκισσα Νομικού- ειδικά μετά τις εγκυμοσύνες- έχει τα πιο ωραία και υγιή μαλλιά που είχε ποτέ, με τα οποία μπορεί να κάνει πολλά και διαφορετικά χτενίσματα.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, μέσα από τα insta stories της μάς έδωσε μια τρομερή ιδέα για τα hairstyles του καλοκαιριού φορώντας απλά και μόνο ένα μαντήλι στα μαλλιά. Η ξανθιά παρουσιάστρια- όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- έπιασε τα μαλλιά της σε έναν χαμηλό κότσο και για να του δώσεις μια funky λεπτομέρεια έδεσε στο κεφάλι της ένα εμπριμέ μαντήλι με έντονα χρώματα. Η Δούκισσα παρακολουθεί στενά τη μόδα, και λόγω επαγγέλματος, και ξέρει ότι το μαντήλι στα μαλλιά είναι ένα από τα hot trends το φετινό καλοκαίρι μιας και δίνει ένα δροσερό και φρέσκο twist σε κάθε χτένισμα.

Αν θέλεις κι εσύ, λοιπόν, να αποκτήσεις αυτή τη φρεσκάδα στο look σου δεν έχεις παρά να εντάξεις στα χτενίσματά σου το μαντήλι. Και, φυσικά, οι επιλογές είναι πολλές: μπορείς να κάνεις high και low ponytails, πλεξούδες, αλλά και half-ups στολίζοντας παράλληλα το χτένισμά σου με ένα στυλάτο και εντυπωσιακό μαντήλι.

Διάβασε ακόμα: Ένα νέο άρωμα αποκαλύπτει πώς… μυρίζει το Διάστημα