Το νέο hair look της Ήβης Αδάμου είναι άκρως φρέσκο και καλοκαιρινό

Μαρία Ροδίτη
Το νέο hair look της Ήβης Αδάμου είναι άκρως φρέσκο και καλοκαιρινό

Η τραγουδίστρια άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της!

Η καραντίνα και ο εγκλεισμός στα σπίτια μας λόγω κορονοϊού φαίνεται πως λειτούργησε ανανεωτικά για πολλές διεθνείς stars, μιας και αρκετές ήταν αυτές που μετά τη λήξη του lockdown αποφάσισαν να αλλάξουν ριζικά τα μαλλιά τους. Η Emily Ratajkowski, η Kim Kardashian και η Kylie Jenner ήταν μόνο κάποιες από τις γυναίκες που υιοθέτησαν ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά τους τη μετά καραντίνας εποχή και σε ίδιο mood φαίνεται πως βρέθηκε η δική μας, Ήβη Αδάμου.

Από την αρχή που τη γνωρίσαμε, η Ήβη είχε ένα φυσικό, σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών, το οποίο ταίριαζε υπέροχα με τα καστανά μάτια και τη σταρένια επιδερμίδα της. Μόλις χθες, όμως, η 26χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο, fresh και καλοκαιρινό hair look της, το οποίο της ταιριάζει πολύ. Η Ήβη αποφάσισε να κάνει την αλλαγή και να προσθέσει ξανθές ανταύγειες στα σκούρα μαλλιά της και ομολογουμένως η νέα της εμφάνιση είναι φανταστική!

«Ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή», έγραψε στη λεζάντα του post της στο Instagram με τους fans της να κάνουν μόνο θετικά σχόλια για το νέο hair look της. Η αλήθεια είναι ότι η Κύπρια τραγουδίστρια δε μας έχει συνηθίσει σε ριζικές αλλαγές στα μαλλιά της- ειδικά όσον αφορά το χρώμα- μιας και η ίδια προτιμά να φορά περούκες όταν θέλει να «μεταμορφωθεί» για λόγους δουλειάς. Η Ήβη, όμως, τόλμησε για πρώτη φορά και φάνηκε ότι η τύχη και το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρα με το μέρος της! Δες την αλλαγή των μαλλιών της στην παρακάτω gallery και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μας!



Διάβασε ακόμα: DIY: Φτιάξε πανεύκολα αυτό το λαχταριστό braided σινιόν (video)