DIY: Φτιάξε πανεύκολα αυτό το λαχταριστό braided σινιόν (video)

Μαρία Ροδίτη
DIY: Φτιάξε πανεύκολα αυτό το λαχταριστό braided σινιόν (video)

Ένα κομψό χτένισμα που μπορείς να κάνεις από το πρωί ως το βράδυ.

Από εκεί που τον Ιούνιο ο καιρός δεν μπορούσε να αποφασίσει αν είναι καλοκαίρι ή χειμώνας, τώρα ο Ιούλιος μας έβαλε για τα καλά σε summer mood. Φυσικά και έπρεπε. Δε λέμε το αντίθετο! Αλλά ας γκρινιάξουμε λίγο για τον καύσωνα και τη ζέστη που έχει χτυπήσει «κόκκινο» τις τελευταίες μέρες και μας κάνει κυριολεκτικά να σκάμε.

Πρέπει να βρεθεί μία λύση και η πρώτη και καλύτερη (μετά το air condition) είναι μία: να έχουμε πιασμένα τα μαλλιά μας. Δε γίνεται διαφορετικά να τη βγάλουμε καθαρή. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι θα κάνουμε ένα πρόχειρο χτένισμα ή ότι θα χρησιμοποιήσουμε ένα απλό λαστιχάκι. Όχι, βέβαια! Ακόμα και με 40 βαθμούς θέλουμε να είμαστε στυλάτες, περιποιημένες και γι’ αυτό μπορούμε να κάνουμε το τέλειο braided σινιόν! Έναν χαμηλό κότσο-πλεξούδα, δηλαδή, τον οποίο θα πιάσουμε με ένα κρυφό λαστιχάκι, μερικές φουρκέτες και ένα oversized, εντυπωσιακό scrunchie, που είναι και ένα so hot trend right now. Για να καταλάβεις πόσο εύκολο είναι πρέπει να δεις το παρακάτω βίντεο!

https://www.instagram.com/p/B_no22VDeHa

Είδες τι σου λέγαμε;! Είναι πανεύκολο και λαχταριστό χτένισμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις- όπως σου δείχνει ο Erickson A- είναι ένα low ponytail-πλεξούδα, έπειτα δημιουργείς έναν χαμηλό κότσο και τον «δένεις» με το στυλάτο scrunchie σου. Και ξέρεις… αυτό το χτένισμα δεν είναι μόνο για την καθημερινότητά σου ή για τις εξόδους σου για ποτό. Μπορείς να το κάνεις ακόμα κι αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή σε βάφτιση αυτό το καλοκαίρι! Έτσι, θα είσαι κομψή και σίγουρη ότι όση ζέστη κι αν κάνει δε θα υποφέρεις από τα μαλλιά σου, ούτε και θα ιδρώσεις!

Cover photo: @erickinvisible

Διάβασε ακόμα: Η hairstyle πρόταση της Mairiboo είναι ό,τι πιο cool για το καλοκαίρι