Το χρώμα κραγιόν που αγαπά η Φαίη Σκορδά θα σου χαρίσει τέλεια beauty looks

Μαρία Ροδίτη
Το χρώμα κραγιόν που αγαπά η Φαίη Σκορδά θα σου χαρίσει τέλεια beauty looks

Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει αδυναμία στο ροζ κι εμείς την επικροτούμε!

Η Φαίη Σκορδά είναι μια από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες και ταυτόχρονα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που μπορείς να δεις. Η ξανθιά παρουσιάστρια μέχρι πριν μερικές ημέρες μάς χάριζε υπέροχες εμφανίσεις και beauty looks από την εκπομπή της, αλλά τώρα απολαμβάνει τις διακοπές της για να επανέλθει δριμύτερη από Σεπτέμβρη. Ευτυχώς, όμως, υπάρχει και το Instagram για να τη βλέπουμε και να τη θαυμάζουμε αυτόν τον καιρό.

Κάνοντας ένα μικρό scroll στο λογαριασμό της στο Instagram θα δεις ότι η Φαίη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο ροζ κραγιόν. Το προτιμά στην εκπομπή της, στις φωτογραφίσεις της, στις δημόσιες εμφανίσεις της και γενικά στην καθημερινότητά της. Άλλωστε, το ροζ ταιριάζει απίστευτα με το ξανθό χρώμα των μαλλιών της και με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της, αλλά και με τα περισσότερα outfits που επιλέγει.

Fay skorda beauty look roz kragion

Η Φαίη Σκορδά γενικά δεν κάνει ακρότητες στο μακιγιάζ της. Εδώ και χρόνια είναι πιστή στο make up της τονίζοντας κυρίως τα μάτια και παίζοντας στα χείλη με ροζ και nude τόνους. Έχει βρει αυτό που της ταιριάζει και το υποστηρίζει πολύ καλά. Αν κι εσύ, λοιπόν, αγαπάς το ροζ και πιστεύεις ότι σου ταιριάζει, δεν έχεις παρά να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery για να δεις τα 10 πιο φρέσκα και λαχταριστά ροζ κραγιόν, που θα σε βοηθήσουν να αντιγράψεις τα beauty looks της αγαπημένης, Φαίης Σκορδά! Και να θυμάσαι αυτό: Pink is not just a color, it’s an attitude!

Διάβασε ακόμα: Ροδόνερο στα μαλλιά; 5 οφέλη του που θα σε ενθουσιάσουν