Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές no make up φωτογραφίες της Ράνιας Θρασκιά

Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές no make up φωτογραφίες της Ράνιας Θρασκιά

Η παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας επιλέγει πολλές φορές να εμφανίζεται με ελάχιστο ή και καθόλου μακιγιάζ.

Είναι μια από τις πιο κομψές, επιτυχημένες και αληθινά όμορφες γυναίκες στον χώρο των media. Μετά τις σπουδές της, τις ατέλειωτες ώρες στα τηλεοπτικά πλατό στην επαγγελματική της ζωή και την απόκτηση των δύο γιων της, η Ράνια Θρασκιά συνεχίζει να διψά για γνώση και εξέλιξη και αφού σπούδασε ξανά, εδώ και περίπου έναν χρόνο εργάζεται και ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Ενώ η καθημερινότητά της είναι ιδιαίτερα απαιτητική και με γρήγορους ρυθμούς, η αγαπημένη παρουσιάστρια δε χάνει ποτέ τη φρέσκια όψη της και τη λάμψη στην επιδερμίδα της. Σίγουρα περιποιείται και φροντίζει το πρόσωπό της, αλλά είναι αξιοθαύμαστο το πόσο όμορφη είναι και χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, οι no make up φωτογραφίες της Ράνιας Θρασκιά είναι υπέροχες! Η ίδια είναι μία από τις λίγες γυναίκες που δε φοβάται να δημοσιεύσει no make up φωτογραφίες, αλλά και μία από τις λίγες που πραγματικά αγαπά τόσο πολύ ο φακός.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως η Ράνια δεν αγαπά το μακιγιάζ. Αντίθετα, της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της, να βάφεται, αλλά όταν το κάνει φροντίζει να έχει πάντα ένα κομψό και πολύ διακριτικό αποτέλεσμα. Δεν της αρέσουν οι υπερβολές. Προτιμά γήινες και nude αποχρώσεις, για να έχει πάντα μια natural όψη στην επιδερμίδα της!

Διάβασε ακόμα: Οι celebrities μας δίνουν ιδέες για το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού