Μόνο με αυτό τον τρόπο θα έχεις πραγματικά καθαρή επιδερμίδα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μόνο με αυτό τον τρόπο θα έχεις πραγματικά καθαρή επιδερμίδα

Είναι μόνο μία κίνηση που αξίζει να κάνεις 

Για τον καθαρισμό της επιδερμίδας και το ντεμακιγιάζ έχουμε μιλήσει πολλές, πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Ξέρεις πλέον ό, τι πρέπει να τον κάνεις καθημερινά και έχεις βρει τα προϊόντα που σε βολεύουν. Δεν είμαστε λοιπόν εδώ για να σου πούμε ότι πρέπει να καθαρίζεις το πρόσωπό σου αλλά για να σου πούμε πως... Δεν το καθαρίζεις πραγματικά καλά. Ξέρουμε, ξέρουμε έχεις αγανακτήσει αυτή τη στιγμή αλλά θέλουμε να μας ακούσεις.

Τώρα το καλοκαίρι, συσσωρεύονται στο πρόσωπο αντηλιακά, ρύποι, σκόνη, λιπαρότητα που δεν απομακρύνονται 100% από το σαπούνι και το νερό που χρησιμοποιείς. Πρέπει λοιπόν να προσθέσεις ένα ακόμα βήμα στην περιποίησή σου και πριν βάλεις τις φωνές, μάθε πως είναι απλό, γρήγορο και πως αν τελικά το εντάξεις στη ρουτίνα σου θα μας ευγνωμονείς. Τι πρέπει να κάνεις; Να τελειώνεις τον καθαρισμό με ένα νερό micellaire!

Αν και σου έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν τι είναι τα νερά micellaire, θα το ξανακάνουμε πολύ σύντομα: Τα νερά micellaire περιέχουν μικκύλια. Τα μικκύλια είναι μικροσκοπικά μόρια που έλκουν και αιχμαλωτίζουν ρύπους και μακιγιάζ αφήνοντας το δέρμα πεντακάθαρο. Είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί στην επιδερμίδα σου και αν δεν έχεις δοκιμάσει έστω ένα τέτοιο νερό πρέπει να το βάλεις τώρα στην καθημερινότητά σου. Με ένα πέρασμα μετά τον καθαρισμό, αφαιρεί όσα δεν κατάφερε να απομακρύνει το σαπούνι και μαζί με αυτά, παρασύρει και βλαβερά στοιχεία που μπορεί να περιέχει το νερό.

Αξίζει λοιπόν το μισό παραπάνω λεπτό που θα αφιερώσεις στο δέρμα σου και για να το κάνεις ευκολότερα, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 10 καλύτερα micellaire νερά της αγοράς. Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα...

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ tip για να μη ζεσταίνεσαι ούτε να ιδρώνεις όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου