Αυτό το καλοκαίρι είναι δικό μου: Πριν τον ήλιο, στον ήλιο και μετά τον ήλιο!

Αυτό το καλοκαίρι είναι δικό μου: Πριν τον ήλιο, στον ήλιο και μετά τον ήλιο!

Οι μέρες των διακοπών μου πλησιάζουν και ανυπομονώ όλο και περισσότερο για την ξεγνοιασιά και τις ατέλειωτες ώρες στη θάλασσα για ηλιοθεραπεία και κολύμπι. Το καλοκαίρι, όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου, σημαίνει θάλασσα από το πρωί ως το απόγευμα, λίγη ξεκούραση και βραδινή βόλτα στο μέρος που έχω επιλέξει. Αυτό είναι το πλάνο και με αυτό τον σκοπό θα… εξοπλίσω τη βαλίτσα μου. Εκτός από τα μαγιό και τα παρεό μου, τα σανδάλια μου και τις ψάθες μου, φροντίζω πάντα με τη μεγαλύτερη επιμέλεια το αντηλιακό μου, τον «φίλο» μου που θα με βοηθήσει να κάνω αυτό που ονειρεύομαι, να βγω στη θάλασσα και τον ήλιο, κάθε στιγμή, με απόλυτη ασφάλεια.

Η διαφορά φέτος είναι ότι δεν θα συμβιβαστώ με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο για την επιδερμίδα μου, που γνωρίζω πως χρειάζεται συνολική περιποίηση για να είναι λαμπερή και υγιής, όπως τη θέλω κι όπως την ονειρεύομαι. Η έρευνά μου σύντομα κατέληξε σε ένα πεντακάθαρο συμπέρασμα: Η ολοκληρωμένη σειρά #NIVEASUN, με προϊόντα που με φροντίζουν πριν βγω στον ήλιο, κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας μου, αλλά και μετά, είναι αυτή που μου ταιριάζει. Αρχικά, διότι βρήκα την καταλληλότερη αντηλιακή κρέμα προσώπου, που τη φοράω από την ώρα που θα ξυπνήσω: Η NIVEA SUN UV FACE MAT LOOK CREAM, παρέχει άμεση και αποτελεσματική αντηλιακή προστασία από την ακτινοβολία UVA/UVB κατά των ηλιακών εγκαυμάτων και της πρόωρης γήρανσης. Διαθέτει τεχνολογία Shine Control που προσφέρει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μου, ενώ η ενισχυμένη της σύνθεση, με αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης, υποστηρίζει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας, είναι καινοτόμα και ελαφριά και απορροφά τη λιπαρότητα της επιδερμίδας, χαρίζοντας βελούδινη υφή, χωρίς κατάλοιπα. Μπορώ επίσης να επιλέξω τη NIVEA SUN UV FACE BB CREAM, με διακριτικό χρώμα, ενώ εάν η επιδερμίδα μου είναι ευαίσθητη, τότε υπάρχει η NIVEA SUN UV FACE SOOTHING SENSITIVE, που θα την προστατεύσει όσο χρειάζεται.

niveasun 2

Για την ηλιοθεραπεία μου, επιλέγω τη νέα, ανανεωμένη σειρά NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE, με 5 σε 1 οφέλη. Τα συγκεκριμένα προϊόντα, δηλαδή, μου παρέχουν μεμιάς προστασία από την ακτινοβολία UVA και την UVB, είναι πολύ ανθεκτικά στο νερό, με προστατεύουν δηλαδή και ενώ βρίσκομαι μέσα στη θάλασσα, ενυδατώνουν την επιδερμίδα μου και απορροφώνται γρήγορα και εύκολα, χαρίζοντάς μου μια βελούδινη αίσθηση.

Μπορώ να βρω τη συγκεκριμένη σειρά αντηλιακών είτε σε sun spray, είτε σε trigger spray, είτε σε sun lotion μορφή και με τον δείκτη προστασίας που μου ταιριάζει. Στην τσάντα μου από την πρώτη μέρα, θα έχω το NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE SUN SPRAY SPF 50, αλλά και το NIVEA SUN SUN PROTECT & MOISTURE SUN LOTION SPF 30 για τις επόμενες! Έτσι, κερδίζω άμεση αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση μακράς διαρκείας, από ένα προϊόν που απορροφάται αμέσως και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό, ενώ παράλληλα μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

nivea sun 3

Αυτό που πραγματικά με κερδίζει στη σειρά αντηλιακών της NIVEA SUN είναι τα AFTER SUN προϊόντα της, που ολοκληρώνουν την προστασία και τη φροντίδα της επιδερμίδας μου. Από την τσάντα μου δεν πρόκειται να λείπει τη νέα NIVEA SUN AFTER SUN SENSITIVE, που ανακουφίζει άμεσα από ερεθισμούς χάρη στη σύνθεσή της με βιολογική Aloe Vera και αντιοξειδωτικά συστατικά, έχει δροσιστική και ιδιαίτερα ελαφριά σύνθεση, ενυδατώνει για 48 ώρες και ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας, ενώ δεν κολλάει και απορροφάται άμεσα. Δεν αφήνω όμως ούτε το AFTER SUN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ, που με την ειδική σύνθεσή του με εκχύλισμα γλυκόριζας, θα με βοηθήσει να διατηρήσω το μαύρισμά μου ακόμα και μετά τις διακοπές!

nivea sun 4

Με τα νέα, ανανεωμένα προϊόντα της NIVEA SUN, αυτό το καλοκαίρι, θα το κάνω δικό μου!