Αυτά είναι τα πολύτιμα έλαια που θα προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου

Αυτά είναι τα πολύτιμα έλαια που θα προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου

Ειδικά αυτή την εποχή που τη χρειάζεσαι και περισσότερο!

Τα τελευταία χρόνια, τα φυτικά έλαια έχουν καταφέρει να κερδίσουν επάξια μία σημαντική θέση στη ρουτίνα περιποίησης εκατομμυρίων γυναικών. Τα υπέροχα και ντελικάτα αρώματά τους που «ξυπνούν» τις αισθήσεις, σίγουρα αποτελούν έναν σημαντικό παράγοντα που σε κάνει να θέλεις να βάλεις στο μπάνιο σου ένα ακόμη λαδάκι. Ακόμη μεγαλύτερη σημασία όμως, έχει η ευεργετική τους δράση για τη θρέψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους τα φυτικά έλαια δεν απουσιάζουν από το ντουλάπι ή το ράφι με τα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας σου, ειδικότερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στη λίστα που ακολουθεί, λοιπόν, συγκεντρώσαμε για εσένα κάποια από τα πιο σημαντικά πολύτιμα έλαια, που θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σου τη βαθιά ενυδάτωση που χρειάζεται και φυσικά, μοιραζόμαστε μαζί σου το πού θα τα βρεις.

#1 Το άκρως θρεπτικό και καλοκαιρινό έλαιο monoi

Το έλαιο monoi παράγεται από φρέσκα λουλούδια γαρδένιας που διαλύονται σε λάδι καρύδας και αποτελεί ένα φυσικό, εξωτικό μυστικό ομορφιάς! Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα έλαιο με υπέροχο άρωμα που εκτός του ότι αρωματίζει, παράλληλα περιποιείται, ενυδατώνει, καταπραΰνει και επανορθώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η επιδερμίδα αφυδατώνεται από την έκθεση στον ήλιο και το αλάτι, το έλαιο monoi καταφέρνει να ενυδατώσει βαθιά και να επαναφέρει τα επίπεδα της υγρασίας.

Πού θα το βρεις; Ως σκέτο λάδι, αλλά και σε κρέμες ενυδάτωσης, όπως την αγαπημένη μας ενυδατική κρέμα σώματος NIVEA Body Soufflé Coconut & Monoi Oil. Συνδυάζει το τροπικό άρωμα της καρύδας με το έλαιο monoi και απογειώνει τις αισθήσεις. Για εμάς είναι must διότι, μεταξύ άλλων, απλώνεται εύκολα χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της και αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ενυδατωμένη και με ένα υπέροχο άρωμα.

arwmamamama

#2 Το εξωτικό jojoba oil

Το άρωμά του είναι εξωτικό, όπως ακριβώς και το όνομά του και εμείς το λατρεύουμε διότι μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα απίστευτα εύκολα. Παράγεται από τους καρπούς του θαμνώδες φυτού jojoba, είναι ιδανικό για τις ξηρές επιδερμίδες, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, περιέχει βιταμίνη E, ενώ μία από τις ιδιότητές του είναι να συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς της επιδερμίδας -και συνεπώς να την κάνει πιο ελαστική!

Πού θα το βρεις; Σήμερα και στη μορφή ενυδατικής κρέμας σώματος που δεν κολλάει στην επιδερμίδα ή λοσιόν σώματος. Δοκίμασε το νέο NIVEA Body Soufflé Cherry Blossom & Jojoba Oil ή το NIVEA Body Oil in Lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil με το φρουτώδες άρωμα από άνθη κερασιάς και το πολύτιμο έλαιο jojoba και θα μας θυμηθείς. Χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα που διαρκεί, χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας.

liparothta

#3 Το κλασικό και αγαπημένο αμυγδαλέλαιο

Πλούσιο σε βιταμίνες Ε, Β και D, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα, το έλαιο αμυγδάλου μπορεί να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σου, να την ενυδατώσει βαθιά, να ενισχύσει τη νεότητα της επιδερμίδας σου, να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την ξηρότητα και να προστατευτείς καλύτερα από τις ραγάδες. Τι άλλο να ζητήσεις;

Πού θα το βρεις; Μεταξύ άλλων, στη μορφή ενυδατικής λοσιόν στο NIVEA Body Oil in Lotion Βανίλια με Αμυγδαλέλαιο, έναν αρμονικό συνδυασμό πολύτιμου ελαίου αμυγδάλου με άρωμα βανίλιας που απορροφάται άμεσα και χαλαρώνει τις αισθήσεις.

aisthisisisis

#4 Το άκρως δημοφιλές έλαιο argan

Τα τελευταία χρόνια ακούς και διαβάζεις παντού για τις θρεπτικές ιδιότητες που έχει το έλαιο argan. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, ήρθε η ώρα να το «τιμήσεις»- ξανά ή για πρώτη φορά. Αποτελείται από λιπαρά οξέα, περιέχει θρεπτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη Ε, ενώ σύμφωνα με έρευνες, το έλαιο argan μπορεί να περιορίσει τις φλεγμονές και τους ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

Πού θα το βρεις; Ως σκέτο λαδάκι, αλλά και σε μορφή ενυδατικής λοσιόν σώματος. Εμείς το ανακαλύψαμε προσφάτως στο NIVEA Body Oil in Lotion Τριαντάφυλλο με Έλαιο Argan. Δοκίμασέ τα και άφησε τα υπέροχα αρώματά τους να σε «ταξιδέψουν» και να μετατρέψουν τη ρουτίνα περιποίησής σου σε μία μοναδική εμπειρία.

empeiria

#5 Το θρεπτικό έλαιο αβοκάντο

Τι να πρωτογράψουμε για τις θρεπτικές ιδιότητες του αβοκάντο; Πρόκειται για μία υπερτροφή που στη μορφή ελαίου, μπορεί να λειτουργήσει ιδιαίτερα ευεργετικά για την επιδερμίδα σου. Περιέχει Ω-3 λιπαρά οξέα, είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, D και Ε, ενυδατώνει και θρέφει, μπορεί να συμβάλλει στην επούλωση της ξηρής και ερεθισμένης επιδερμίδας, ενώ διαθέτει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Πού θα το βρεις; Τώρα και σε μορφή ενυδατικής λοσιόν για το σώμα και συγκεκριμένα, στη NIVEA Body Oil in Lotion Άνθη Πορτοκαλιάς με Έλαιο Αβοκάντο με το υπέροχο άρωμα -η οποία, μάλιστα, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

liparothtaaaaaa

Όποιο πολύτιμο έλαιο και αν επιλέξεις για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου, να θυμάσαι πως η ενυδάτωση του σώματος είναι εξαιρετικά σημαντική για κάθε γυναίκα, ειδικότερα κάθε καλοκαίρι, όταν και η επιδερμίδα έχει ακόμη περισσότερες απαιτήσεις. Βρες, λοιπόν, την ενυδατική κρέμα σώματος ή τη λοσιόν που σου ταιριάζει και φρόντισε να περιέχει τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω φυτικά έλαια!