Έχεις αδύναμα μαλλιά που σπάνε; Σου βρήκαμε το απόλυτο πρόγραμμα ενδυνάμωσης!

Έχεις αδύναμα μαλλιά που σπάνε; Σου βρήκαμε το απόλυτο πρόγραμμα ενδυνάμωσης!

Tα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν!

Θέλεις να έχεις ένα δυνατό σώμα, για αυτό γυμνάζεσαι συχνά και φροντίζεις να λαμβάνεις κάθε ημέρα τις βιταμίνες σου, ώστε να παραμένεις υγιής και να έχεις αντοχές. Αλήθεια όμως, τι κάνεις για τα μαλλιά σου;

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες γυναίκες φροντίζουν να κάνουν πιο health conscious επιλογές σε ό,τι αφορά στη διατροφή και την περιποίηση του σώματός τους. Η φυτική διατροφή, τα natural συστατικά και φυσικά, τα πλούσια σε βιταμίνες προϊόντα, είναι must, ενώ ο όρος wellness αποτελεί πλέον μέρος του καθημερινού μας λεξιλογίου.

Πόσο health consious είναι όμως οι επιλογές που κάνουμε για τα μαλλιά μας; Βλέπεις, όπως η επιδερμίδα μας, έτσι και τα μαλλιά μας, ως ζωντανό κομμάτι του οργανισμού, έχουν ανάγκη από βιταμίνες, δηλαδή «συμπληρώματα», που τα θρέφουν, τα ενδυναμώνουν και εμποδίζουν την τριχόπτωση.

Απόψε, λοιπόν, μετά το γυμναστήριο ή την προπόνηση στο σπίτι, προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για να μελετήσεις το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που βρήκαμε για τα μαλλιά σου και θα κάνει τη διαφορά στην όψη και την υγεία των μαλλιών σου!

ygeia malliwn

Πόσο αδύναμα είναι τελικά τα μαλλιά σου;

Πρώτα όμως, καλό είναι να μάθεις πόσο αδύναμα είναι τα μαλλιά σου. Για να εξακριβώσεις αν τα μαλλιά σου χρειάζονται ASAP ενδυνάμωση, αρκεί να κάνεις μερικά απλά αλλά σημαντικά τεστ. Δες πόσες τρίχες μένουν στο μαξιλάρι σου κάθε πρωί που ξυπνάς και κυρίως, τσέκαρε αν η βούρτσα σου γεμίζει με τρίχες κάθε φορά που χτενίζεσαι. Επίσης, δοκίμασε να ελέγξεις αν τα μαλλιά σου σπάνε πολύ εύκολα και είναι πολύ αδύναμα και χωρίς όγκο, κάνοντας το τεστ με το λαστιχάκι. Πώς θα το πραγματοποιήσεις; Πιάσε τα μαλλιά σου αλογοουρά. Αν μπορέσεις να τυλίξεις το λαστιχάκι πάνω από τρεις φορές στα μαλλιά και αν δεις αρκετές τρίχες στο λαστιχάκι όταν το αφαιρέσεις, αυτό σημαίνει πως είναι αρκετά αδύναμα και έχουν ανάγκη από ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

endynamwshshs

Τα απαραίτητα «συμπληρώματα» για έξτρα αντοχή

Για να αυξήσεις τις αντοχές των μαλλιών σου κάνοντας πιο health consious επιλογές, θα χρειαστεί να αποκτήσεις μία πιο ολιστική προσέγγιση σε ό,τι αφορά στην περιποίησή τους. Πάνω από όλα όμως, θα κληθείς να στραφείς στις κατάλληλες βιταμίνες για τα μαλλιά, δηλαδή τα «συμπληρώματα» εκείνα που θα τα ενδυναμώσουν και θα τα κάνουν να μην σπάνε εύκολα. Και όσον αφορά στην ενδυνάμωση των μαλλιών σου, τρεις είναι οι βιταμίνες που αξίζουν την προσοχή σου: Η αργινίνη, η βιοτίνη και η βιταμίνη Β5! Το γιατί θα το μάθεις παρακάτω.

Αργινίνη: Η αργινίνη είναι ένα πολύτιμο πρωτεϊνικό αμινοξύ που αποτελεί φυσικό δομικό στοιχείο των μαλλιών. Γιατί είναι πολύτιμη; Διότι μεταξύ άλλων, διεισδύει μέχρι τον πυρήνα της τρίχας, προσφέροντας ενδυνάμωση από μέσα προς τα έξω. Πού θα τη βρεις; Σε διάφορα τρόφιμα, όπως τα πουλερικά, τα ψάρια τα γαλακτοκομικά, καθώς και σε ειδικά προϊόντα ενδυνάμωσης μαλλιών, όπως τα εκείνα της σειράς Elvive Full Resist.

Βιοτίνη: Η βιοτίνη βοηθά το σώμα σου να παράγει ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα, μεταβολίζει τα λιπαρά και τα σάκχαρα που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό, βελτιώνοντας έτσι τη γενικότερη υγεία σου. Θα βρεις τη βιοτίνη σε μικρές ποσότητες σε τροφές όπως η γλυκοπατάτα, τα αβγά και τα αμύγδαλα και φυσικά, σε προϊόντα μαλλιών που είναι εμπλουτισμένα με αυτή.

Βιταμίνη Β5: Γνωστή για την ιδιότητά της να ενδυναμώνει τις ρίζες των μαλλιών και συνεπώς, να μειώνει το σπάσιμο, η βιταμίνη Β5 αποτελεί μία must προσθήκη στη νέα, πιο health conscious ρουτίνα περιποίησης για τα μαλλιά σου. Θα προσφέρει στην τρίχα σου την έξτρα δόση θρέψης που χρειάζονται και σε συνδυασμό με τη βιοτίνη και την αργινίνη -που περιέχονται σε όλα τα προϊόντα της σειράς Elvive Full Resist- θα τα ενδυναμώσει.

eeeee

Ακολούθησε βήμα-βήμα το κατάλληλο πρόγραμμα ενδυνάμωσης

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε, λοιπόν, το πλέον ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης για εσένα που έχεις αδύναμα μαλλιά με τάση να σπάνε. Με τη βοήθεια των κατάλληλων βιταμινών και δοκιμάζοντας να το ακολουθήσεις βήμα-βήμα, θα καταφέρεις να έχεις δύο φορές πιο δυνατά μαλλιά και δύο φορές λιγότερες τρίχες στη βούρτσα σου μετά το χτένισμα. Τρία μόλις βήματα αρκούν για να το ολοκληρώσεις με επιτυχία.

Βήμα 1ο: Λούσε τα μαλλιά σου με το σαμπουάν ενδυνάμωσης της σειράς Elvive Full Resist που είναι εμπλουτισμένο με βιοτίνη, αργινίνη και βιταμίνη Β5.

Βήμα 2ο: Εφάρμοσε το conditioner ενδυνάμωσης της σειράς που περιέχει όλα τα παραπάνω θρεπτικά «συμπληρώματα» και θα αφήσει τα μαλλιά σου απαλά και πιο δυνατά.

Βήμα 3ο: Μην παραλείψεις να χρησιμοποιήσεις τη Full Resist Power Mask, μία υψηλής αποτελεσματικότητας μάσκα μαλλιών με αργινίνη, βιοτίνη και βιταμίνη Β5, που δρα στο τριχωτό, τις ρίζες, τα μήκη των μαλλιών και το εσωτερικό της τρίχας και την οποία θα χρησιμοποιήσεις με διαφορετικούς τρόπους.

tropoussss

SOS tip: Για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τη Full Resist Power Mask, θα χρειαστεί να την εφαρμόσεις κατάλληλα σε κάθε διαφορετικό σημείο των μαλλιών σου. Δηλαδή, θα την εφαρμόσεις στο τριχωτό της κεφαλής κάνοντας μασάζ για να ενεργοποιήσεις τις ρίζες σου, ενώ την ίδια ώρα θα την απλώσεις κατά μήκος των μαλλιών για να ενισχύσεις τις ίνες τους. Παράλληλα, θα τη χρησιμοποιήσεις και σαν μάσκα μαλλιών για να ενισχύσεις την αντοχή της τρίχας, αλλά και σαν leave in προϊόν (χωρίς να την ξεβγάλεις, δηλαδή) σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά.

Δες το βίντεο, βάλε τη μουσική στο τέρμα και ενδυνάμωσε τα μαλλιά σου!



Σκέψου, λοιπόν, πόσο σημαντικές είναι οι βιταμίνες που καταναλώνεις για να μπορείς να βγάζεις κάθε φορά με επιτυχία ολόκληρη την προπόνηση και θα καταλάβεις τη σημασία του να βρεις τα κατάλληλα «συμπληρώματα» για τα μαλλιά σου, που θα προσφέρουν στην τρίχα σου δύναμη και θα σε βοηθήσουν να πεις «αντίο» στην τριχόπτωση. Έτοιμη για το πιο full resist πρόγραμμα;